fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

All-Star Dag 2: Dunks, skills og flotte skud

Antetokounmpoerne, Zach Lavine, Trae Young & Jalen Green er bare nogle af de navne, som skal dyste i aften, når NBA byder velkommen til dag 2 af dette års All-Stars.

Foto: nba.com

Brødre, Cavaliers og Rookies

Aftenens første konkurrence er en Skills Challenge, som byder på tre hold. De tre hold er som følgende: Team Antetokounmpo, Team Rooks & Team Cavaliers. Ligesom vi så fredag aften, har NBA endnu engang eksperimenteret med et nyt format. Holdene skal igennem fire øvelser: skydning, afleveringer, holdstafet og half court-skud.

Hele formatet kan ses på dette link: https://www.nba.com/news/2022-taco-bell-skills-challenge

Kongen af det lange skud skal krones

Trepointskonkurrencen er de seneste år strøget til tops hos mange fans, som deres favorit event ved All Star, og det er skal også nok blive sjovt og spændende denne gang. En del førstegangs deltagere, samt et par velkendte ansigter udgør feltet i år, og det er svært, at nævne en enkelt spiller som favorit. 

Vinderen skal findes i blandt disse skytter

SLAM DUNK

Lørdagens program skal afsluttes med et brag, når der skal kåres en Slam Dunk Champion. Dunkekonkurrencen er det event med størst potentiale hver eneste All-Star weekend, så lad os håbe at deltagerne leverer! Dette års felt er ikke fyldt med de mest velkendte ansigter, men især Jalen Green og Obi Toppin bør der holdes særligt øje med.

Hvem kan flyve højest?

Jeg er en 25-årig NBA skribent, som skriver en masse via Fullcourt, min egen hjemmeside og et par andre steder. Twitter er det bedste sted at følge mig! Kæmpe forkærlighed til Bam Adebayo og Mikal Bridges.

Andre artikler med dette emne

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Internationalt

Iffe Lundberg siger farvel til Virtus Bologna efter to sæsoner.

NBA

Dallas Mavericks er i NBA-finalerne, da de lukkede serien 4-1 mod Minnesota Timberwolves, som ikke stod en chance mod Luka Doncic og Kyrie Irving...

NBA

Klumme: I Western Conference Finals møder to af basketball største unge stjerner hinanden i en duel om deres første finale, når Luka Doncic og...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

NBA

Mandag aften amerikansk tid udløber NBAs eksklusivitetsforhandlinger med de nuværende rettighedshavere, og dermed åbnes der op for forhandlinger med øvrige bejlere til NBA-rettighederne.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

Boston Celtics

NBA sæsonen er snart ved at være ovre for i år. Dermed er det blevet tid til sæsonens sidste power ranking. Der bliver fokuseret...