fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

NBA løfter sløret for årets All Star-reserver

Vi kender nu til samtlige spillere, der er blevet valgt til All Star-kampen 2023.

Foto: Stephen Lew/CrescentCitySports.com

Den 19. februar skal den altid underholdende All Star-kamp spilles i Utah. Derfor skal der selvfølgelig vælges de spillere, der har fortjent at være med.

Det vil altid have en historisk betydning, når All Stars bliver valgt, da det gerne skal give et øjebliksbillede af, hvem ligaens største stjerner er.

Stemmer fra fans, spillere og medier valgte de ti startere i sidste uge. Dem kan du se her.

Det er anderledes, når det kommer til All Star-reserverne. Her er det trænerne, der skal vælge syv spillere fra henholdsvis Eastern og Western Conference. De skal vælge to guards, tre frontcourt-spillere og to wildcards for begge.

De er nu kommet frem til de 14 spillere, som holdkaptajnerne Giannis Antetokounmpo og Lebron James skal vælge imellem på dagen.

Eastern Conference All Star-reserver

Mange var overrasket over, at Embiid ikke kunne få en plads blandt starterne efter en fantastisk sæson. Nu kommer han selvfølgelig med som reserve i det, der bliver hans sjette All Star-kamp.

Det bliver All Star-optræden nummer to for hele fire spillere: Jaylen Brown, Bam Adebayo, Julius Randle og Jrue Holiday.

Demar Derozan har prøvet det lidt flere gange, og det bliver hans sjette All Star-kamp på trods af Bulls manglende succes indtil videre i denne sæson.

22-årige Tyrese Haliburton, som er den førende assist-konge af NBA, får sin første All Star-kamp.

Af bemærkelsesværdige spillere, som ikke kom med på årets hold, kan man nævne Trae Young, Jimmy Butler, Pascal Siakam, James Harden og Jalen Brunson.

Det er værd at være opmærksom på, at der i forbindelse med skader kan åbne sig en mulighed for én eller flere af disse spillere.

Western Conference All Star-reserver

Der er hele tre spillere fra Western Conference, der får lov til at prøve kræfter med en All Star-kamp for første gang.

Lauri Markkanen og Shai Gilgeous-Alexander har begge været blandt sæsonens helt store overraskelser, og det bliver belønnet med denne ære.

Også Jaren Jackson Jr. er med for første gang sammen med sin højtflyvende holdkammerat Ja Morant. Det bliver Morants anden gang i All Star-trøjen.

Domantas Sabonis har anført et velspillende Kings-hold, og han er derfor med for tredje gang i karrieren.

Paul George og Damian Lillard er efterhånden velkendte med All Star-oplevelsen. Det bliver Lillards syvende gang, hvor PG-13 kommer op på hele otte optrædener.

Af spillere, der ikke har fået en plads, men som formodentlig har været tæt på, finder man blandt andet Anthony Edwards, De’Aaron Fox, Anthony Davis, Andrew Wiggins og Kawhi Leonard.

Jeg er 23 år gammel og er NBA-redaktør på siden. Ved siden af læser jeg journalistik på Roskilde Universitet.

Andre artikler med dette emne

NBA

Efter en overbevisende sejr i kamp fem, vinder Boston Celtics finalerne mod Dallas Mavericks 4-1 og sikrer det 18. mesterskab i holdets historie.

NBA

Boston Celtics' Jaylen Brown blev Eastern Conference Finals MVP, hvilket kom bag på profilen, der før er blevet overset med individuelle priser.

NBA

Efter fire sejre i træk over Indiana Pacers er Boston Celtics tilbage i NBA-finalerne anført af Jayson Tatum og Eastern Conference Finals-MVP Jaylen Brown.

NBA

NBA har afsløret årets All-Defensive hold, hvor Victor Wembanyama bliver den første rookie til nogensinde at være på førsteholdet.

NBA

Efter to serier skulle ud i syv kampe og spillets store stjerner er tørnet sammen, har vi nu fundet de sidste fire hold, der...

Internationalt

Team USA nærmer sig et drabeligt mandskab til OL 2024, hvor blandt andet Lebron James, Stephen Curry, Kevin Durant og Joel Embiid vil være...

NBA

Grundspillet er ovre, og vi indleder derfor nu den bedste del af NBA-sæsonen. Før slutspillet går i gang, skal otte hold blive til fire...

Boston Celtics

NBA sæsonen er snart ved at være ovre for i år. Dermed er det blevet tid til sæsonens sidste power ranking. Der bliver fokuseret...