fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

NBA løfter sløret for årets All Star-reserver

Vi kender nu til samtlige spillere, der er blevet valgt til All Star-kampen 2023.

Foto: Stephen Lew/CrescentCitySports.com

Den 19. februar skal den altid underholdende All Star-kamp spilles i Utah. Derfor skal der selvfølgelig vælges de spillere, der har fortjent at være med.

Det vil altid have en historisk betydning, når All Stars bliver valgt, da det gerne skal give et øjebliksbillede af, hvem ligaens største stjerner er.

Stemmer fra fans, spillere og medier valgte de ti startere i sidste uge. Dem kan du se her.

Det er anderledes, når det kommer til All Star-reserverne. Her er det trænerne, der skal vælge syv spillere fra henholdsvis Eastern og Western Conference. De skal vælge to guards, tre frontcourt-spillere og to wildcards for begge.

De er nu kommet frem til de 14 spillere, som holdkaptajnerne Giannis Antetokounmpo og Lebron James skal vælge imellem på dagen.

Eastern Conference All Star-reserver

Mange var overrasket over, at Embiid ikke kunne få en plads blandt starterne efter en fantastisk sæson. Nu kommer han selvfølgelig med som reserve i det, der bliver hans sjette All Star-kamp.

Det bliver All Star-optræden nummer to for hele fire spillere: Jaylen Brown, Bam Adebayo, Julius Randle og Jrue Holiday.

Demar Derozan har prøvet det lidt flere gange, og det bliver hans sjette All Star-kamp på trods af Bulls manglende succes indtil videre i denne sæson.

22-årige Tyrese Haliburton, som er den førende assist-konge af NBA, får sin første All Star-kamp.

Af bemærkelsesværdige spillere, som ikke kom med på årets hold, kan man nævne Trae Young, Jimmy Butler, Pascal Siakam, James Harden og Jalen Brunson.

Det er værd at være opmærksom på, at der i forbindelse med skader kan åbne sig en mulighed for én eller flere af disse spillere.

Western Conference All Star-reserver

Der er hele tre spillere fra Western Conference, der får lov til at prøve kræfter med en All Star-kamp for første gang.

Lauri Markkanen og Shai Gilgeous-Alexander har begge været blandt sæsonens helt store overraskelser, og det bliver belønnet med denne ære.

Også Jaren Jackson Jr. er med for første gang sammen med sin højtflyvende holdkammerat Ja Morant. Det bliver Morants anden gang i All Star-trøjen.

Domantas Sabonis har anført et velspillende Kings-hold, og han er derfor med for tredje gang i karrieren.

Paul George og Damian Lillard er efterhånden velkendte med All Star-oplevelsen. Det bliver Lillards syvende gang, hvor PG-13 kommer op på hele otte optrædener.

Af spillere, der ikke har fået en plads, men som formodentlig har været tæt på, finder man blandt andet Anthony Edwards, De’Aaron Fox, Anthony Davis, Andrew Wiggins og Kawhi Leonard.

Jeg er 23 år gammel og er NBA-redaktør på siden. Ved siden af læser jeg journalistik på Roskilde Universitet.

Andre artikler med dette emne

NBA

Efter at sæsonens favorit blev skadet, er MVP-ræset nu igen åbent. Med en tredjedel af sæsonen tilbage er der også rigeligt tid til at...

NBA

Klumme: Pointfordelingen ved nattens dunkekonkurrence var en hovedrystende omgang, hvor dommerne særligt så ud til at favorisere konkurrencens største profil Jaylen Brown. Selvom Boston...

NBA

Jaylen Brown fra Boston Celtics er blandt deltagerne i årets dunkekonkurrence. Det skriver Shams Charania på X.

NBA

Philadelphia 76ers-stjernen Joel Embiid er blevet opereret i sit venstre knæ, hvilket vil holde ham ude i den nærmeste fremtid. Han vil få en...

NBA

NBA har annonceret reserverne til årets All-Star kamp, og vi har derfor det fulde billede på, hvem de årlige All-Stars som udgangspunkt kommer til...

NBA

NBA har offentliggjort de 15 mest solgte trøjer i ligaen. Det er naturligvis velkendte ansigter, der er på den liste, men en rookie har...

NBA

Lebron James skal være All-Star for en rekordhøj 20. gang i karrieren, da han er anfører for All-Star holdet i West, som tørner sammen...

Milwaukee Bucks

Milwaukee Bucks har på under 24 timer valgt en ny cheftræner. Valget endte på mesterskabsstræneren Doc Rivers.