fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Randers Cimbria henter dansker i Spanien

Lørdag morgen har Randers Cimbria præsenteret en ny mand på holdkortet. Morten Bülow er ny mand i Randers-uniformen, når den nye sæson bliver fløjtet igang til september.

Foto: Fiba.basketball

Den tidligere Wolfpack-spiller, Morten Bülow, skal tørne ud for Randers Cimbria i den kommende sæson. Det skriver klubben på deres Facebookside.

Morten Bülow spillede for BMS Herlev Wolfpack tilbage i sæsonerne 2017-2018 og 2018-2019, inden han rykkede til Nörrkoping Dolphins, hvor han spillede i 2019-2020 sæsonen. Senest har Bülow spillet i den tredje bedste spanske række for CB Ciudad.

“God udvikling i dansk basket”

Bülows retur til Basketligaen har været velovervejet, og den nye Randers-profil fortæller til Fullcourt.dk, hvorfor det lige var nu, han kom retur til Basketligaen.

“Det er ingen hemmelighed, at det hver eneste off-season frister at tage en sæson hjemme i Danmark. Men min første prioritet har altid været min basketball karriere, og at vælge det rigtige at spille for mig. Basketligaen og dansk basketball har udviklet sig meget i de sidste par år. Den udvikling gør, at klubberne kan hente spillere, som gør det sjovere for alle hold og spillere at konkurrer imod,” fortæller Morten Bülow til Fullcourt.dk

Det var heller ikke tilfældigt, at den 23-årige dansker valgte Randers Cimbria. Til Fullcourt.dk fortæller han, hvorfor det blev Kronjyderne.

“Først og fremmest fordi de henter Jimmy Moore tilbage til Randers. Han har haft stor succes de sidste par år i Basketligaen, og når klubben henter ham tilbage, viser det mig, at de er seriøse omkring basketball i Randers. At de så kan se mig være en del af projektet er jeg både meget stolt og glad for, og det her år i Randers med en god træner og et godt hold, er den rigtige retning for min karriere, siger Morten Bülow til Fullcourt.dk.

Randers Cimbria har, udover Morten Bülow, også hentet Brandon Norfleet, som er taget fra Svendborg til Randers sammen med Jimmy Moore.

Bülow og resten af Randers-mandskabet starter sæson, når de på hjemmebane tager imod theView Copenhagen. Den kamp bliver spillet den 24. september i Arena Randers.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Den tidligere danske landsholdsspiller Peter Møller har besluttet at stoppe sin karriere som aktiv basketballspiller i en alder af 30 år.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har skrevet under med den amerikanske college-spiller Malik Miller.

Basketligaen

Sharif Barfi og Randers Cimbria har forlænget samarbejdet, så det nu løber frem til næste sommer.

Basketligaen

Rasmus Blak spiller også i næste sæson i den spanske LEB Plata, hvor han har skrevet under på en kontrakt med Ponferrada.

Basketligaen

Bears Academy har forlænget aftalen med deres kaptajn, Malthe Bjerregaard.

Bakken Bears

19-årige Andreas Holst fortsætter endnu en sæson som spiller for både Bakken Bears og Bears Academy.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet 26-årige Olamide Pedersen til klubben. Den danske forward kommer til klubben fra et ophold i Tyskland.

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget aftalen med Gustav Rønneholt med endnu en sæson.