fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Randers Cimbria henter tidligere cheftræner tilbage

Jimmy Moore er tilbage hos Randers Cimbria efter at have været væk fra klubben i et par sæsoner.

Foto: Andreas Würtz

Det kom som en kæmpe overraskelse, da sidste sæsons førsteudfordrer til Bakken Bears, Svendborg Rabbits, i slutningen af juni meldte ud, at deres succestræner Jimmy Moore stoppede i klubben. Den amerikanske cheftræner havde én måned forinden sikret det sydfynske mandskab sølvmedaljer i Basketligaen, mens sæsonen også bød på en pokaltitel efter en spændende finale mod Bakken Bears.

Planen var, at Moore skulle fortsætte som cheftræner for Kaninerne, men en flytning til Aarhus gjorde, at Moore måtte træde tilbage som manden i spidsen for Svendborg Rabbits. Dermed var Rabbits´ cheftrænerstilling ubesat, og Moore arbejdsløs.

Men det er Jimmy Moore ikke længere. Fredag offentliggjorde Randers Cimbria, at de igen har ansat Jimmy Moore som cheftræner i klubben.

“Jimmy har både her og i Svendborg vist, at han kan skabe resultater, så vi er glade for at kunne præsentere ham. Han er en træner, som kan få alle til at trække i samme retning,” siger Morten Hansen, sportsdirektør i Randers Cimbria, til Randers Amtsavis og uddyber:

“Han kom hertil som en grøn træner, men har siden udviklet sig meget. Han er blevet ældre og klogere på livet, så vi tror på, at det er en rigtig god ting at få ham tilbage til klubben,” fortsætter han.

Jimmy Moore overtager tøjlerne fra Charlies Burgess, der sammen med Peter Hoffman har udgjort trænerteamet i Kronjylland de sidste to sæsoner. Om Burgess og Hoffman, der begge havde kontraktudløb efter den forgangne sæson, fortsætter i trænerstaben i en anden position er endnu ikke blevet besluttet, fortæller Morten Hansen til Randers Amtsavis.

Randers Cimbria indleder forberedelserne mod den kommende sæson den 8. august, hvor truppen har første træning.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Den tidligere danske landsholdsspiller Peter Møller har besluttet at stoppe sin karriere som aktiv basketballspiller i en alder af 30 år.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har skrevet under med den amerikanske college-spiller Malik Miller.

Basketligaen

Sharif Barfi og Randers Cimbria har forlænget samarbejdet, så det nu løber frem til næste sommer.

Basketligaen

Rasmus Blak spiller også i næste sæson i den spanske LEB Plata, hvor han har skrevet under på en kontrakt med Ponferrada.

Basketligaen

Bears Academy har forlænget aftalen med deres kaptajn, Malthe Bjerregaard.

Bakken Bears

19-årige Andreas Holst fortsætter endnu en sæson som spiller for både Bakken Bears og Bears Academy.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet 26-årige Olamide Pedersen til klubben. Den danske forward kommer til klubben fra et ophold i Tyskland.

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget aftalen med Gustav Rønneholt med endnu en sæson.