fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Randers Cimbria henter tidligere cheftræner tilbage

Jimmy Moore er tilbage hos Randers Cimbria efter at have været væk fra klubben i et par sæsoner.

Foto: Andreas Würtz

Det kom som en kæmpe overraskelse, da sidste sæsons førsteudfordrer til Bakken Bears, Svendborg Rabbits, i slutningen af juni meldte ud, at deres succestræner Jimmy Moore stoppede i klubben. Den amerikanske cheftræner havde én måned forinden sikret det sydfynske mandskab sølvmedaljer i Basketligaen, mens sæsonen også bød på en pokaltitel efter en spændende finale mod Bakken Bears.

Planen var, at Moore skulle fortsætte som cheftræner for Kaninerne, men en flytning til Aarhus gjorde, at Moore måtte træde tilbage som manden i spidsen for Svendborg Rabbits. Dermed var Rabbits´ cheftrænerstilling ubesat, og Moore arbejdsløs.

Men det er Jimmy Moore ikke længere. Fredag offentliggjorde Randers Cimbria, at de igen har ansat Jimmy Moore som cheftræner i klubben.

“Jimmy har både her og i Svendborg vist, at han kan skabe resultater, så vi er glade for at kunne præsentere ham. Han er en træner, som kan få alle til at trække i samme retning,” siger Morten Hansen, sportsdirektør i Randers Cimbria, til Randers Amtsavis og uddyber:

“Han kom hertil som en grøn træner, men har siden udviklet sig meget. Han er blevet ældre og klogere på livet, så vi tror på, at det er en rigtig god ting at få ham tilbage til klubben,” fortsætter han.

Jimmy Moore overtager tøjlerne fra Charlies Burgess, der sammen med Peter Hoffman har udgjort trænerteamet i Kronjylland de sidste to sæsoner. Om Burgess og Hoffman, der begge havde kontraktudløb efter den forgangne sæson, fortsætter i trænerstaben i en anden position er endnu ikke blevet besluttet, fortæller Morten Hansen til Randers Amtsavis.

Randers Cimbria indleder forberedelserne mod den kommende sæson den 8. august, hvor truppen har første træning.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Efter en sikker sejr på 4-0 i finaleserien, kan Bakken Bears atter kalde sig danske mestre. De kunne løfte pokalen efter en sejr i...

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Basketligaen

BK Amager sejrede søndag i Aarhus, hvor Bears Academy led et 61-64-nederlag.