fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Randers Cimbria henter tidligere cheftræner tilbage

Jimmy Moore er tilbage hos Randers Cimbria efter at have været væk fra klubben i et par sæsoner.

Foto: Andreas Würtz

Det kom som en kæmpe overraskelse, da sidste sæsons førsteudfordrer til Bakken Bears, Svendborg Rabbits, i slutningen af juni meldte ud, at deres succestræner Jimmy Moore stoppede i klubben. Den amerikanske cheftræner havde én måned forinden sikret det sydfynske mandskab sølvmedaljer i Basketligaen, mens sæsonen også bød på en pokaltitel efter en spændende finale mod Bakken Bears.

Planen var, at Moore skulle fortsætte som cheftræner for Kaninerne, men en flytning til Aarhus gjorde, at Moore måtte træde tilbage som manden i spidsen for Svendborg Rabbits. Dermed var Rabbits´ cheftrænerstilling ubesat, og Moore arbejdsløs.

Men det er Jimmy Moore ikke længere. Fredag offentliggjorde Randers Cimbria, at de igen har ansat Jimmy Moore som cheftræner i klubben.

“Jimmy har både her og i Svendborg vist, at han kan skabe resultater, så vi er glade for at kunne præsentere ham. Han er en træner, som kan få alle til at trække i samme retning,” siger Morten Hansen, sportsdirektør i Randers Cimbria, til Randers Amtsavis og uddyber:

“Han kom hertil som en grøn træner, men har siden udviklet sig meget. Han er blevet ældre og klogere på livet, så vi tror på, at det er en rigtig god ting at få ham tilbage til klubben,” fortsætter han.

Jimmy Moore overtager tøjlerne fra Charlies Burgess, der sammen med Peter Hoffman har udgjort trænerteamet i Kronjylland de sidste to sæsoner. Om Burgess og Hoffman, der begge havde kontraktudløb efter den forgangne sæson, fortsætter i trænerstaben i en anden position er endnu ikke blevet besluttet, fortæller Morten Hansen til Randers Amtsavis.

Randers Cimbria indleder forberedelserne mod den kommende sæson den 8. august, hvor truppen har første træning.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Horsens IC har tilføjet den amerikanske point guard Chris Lykes til truppen.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet Tyrell Kirk til klubben og udstyret amerikaneren med en to-årig aftale.

Basketligaen

Den svenske guard, Jordan Lou, er ny Team FOG Næstved spiller. Lou, som i sidste sæson spillede for BMS Herlev, skal prøve kræfter med...

Basketligaen

Den tidligere Horsens IC-profil Khalil Ahmad er blevet kåret som Most Valuable Player i den bedste canadiske række, CEBL.

Basketligaen

Efter fem sæsoner væk fra Horsens IC, vender Esben Reinholt nu snuden hjemad til HIC, hvor han spillede i sin barndom, og senest for...

Basketligaen

Svendborg Rabbits har sikret sig amerikanske Devin Whitfield til den kommende sæson.

Bakken Bears

Vi følger Basketligaens off season nøje og vil løbende opdatere denne artikel, når der sker ændringer på holdene. Dan dig et overblik over holdene...

Basketligaen

Randers Cimbria har landet en aftale med 25-årige Viktor Lorenzen, der kommer til Kronjylland efter en sæson i den tredjebedste italienske række.