fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyhedsoversigt

Mere NBA – Nu på dk4 og DR3

DR3 og dk4 har tidligere samarbejdet, da der blev vist OL i London i 2012. Nu udvider de to kanaler samarbejdet, og det betyder mere NBA til danskerne!

LA Lakers_Keith Allison

DR3 og dk4 har indgået et historisk samarbejde, der gør at begge kanaler fremover kommer til at vise NBA på de danske skærme. Et initiativ der allerede starter i næste uge og som i sin helhed er en enorm positiv fremgang for basketball i Danmark.

Samarbejdet mellem de to kanaler går ud på at det er dk4 der leverer produktionen. Dette betyder at det er Thomas Bilde og Peter Wang som vil være kommentatorer på begge kanaler.

– Vi går mod strømmen med denne aftale. Hvor mange andre tv stationer kæmper om sportsrettigheder indbyrdes, er dette samarbejde til fordel for både dk4 og DR3. Vi udvider antallet af NBA kampe på dansk tv til det dobbelte, og DR3 bliver medejer og medspiller på udsendelserne, som vi fremadrettet vil udvikle sammen i de rammer, som seerne kender. Vi styrker produktet til gavn for NBA, for basketball i Danmark og vigtigst af alt de mange danske NBA-fans, udtaler dk4’s sportschef, Kristian Hyldgaard på kanalens site.

Læs også: Fem ting fra NBA sæsonens første uge

Kristian Hyldgaard forklarer at det er stadig dk4 der har rettighederne til NBA i Danmark, men at dette blot udvides til at der også vises kampe på DR3.

– Det er fortsat dk4, der ejer rettigheder til NBA i Danmark, og vi sublicenserer udvalgte kampe til DR3.
Vi har brugt mange år og kræfter på at bygge basketball og NBA op til den succes, det er i dag. Basketball er en vigtig del af dk4’s identitet, men for os handler det ikke kun om eksklusiviteten. Det handler også om udbredelse. Vi har nu fået endnu en engageret medspiller, som vil være med til at øge udbredelsen og omtalen af basketball i Danmark, siger Kristian Hyldgaard på dk4’s site.

Der er i alt i denne sæson programsat 80 kampe som skal vises til det danske publikum, og som desuden skal transmitteres fra dk4’s sports-studie i Aarhus. Med samarbejdet med DR3 kan sporten nu blive eksponeret i en endnu større omfang end hidtil.

Kommende NBA kampe:

dk4 – Søndag kl. 18.00: New York Knicks – San Antonio Spurs

DR3 – Søndag d. 17/11 kl. 19.00: Toronto Raptors – Portland Trailblazers

DR3 – Søndag d. 24/11 kl. 21.30: Chicago Bulls – L.A. Clippers

dk4 – Søndag d. 1/12 kl. 19.00: Toronto Raptors – Denver Nuggets
kl. 21.30: L.A. Clippers – Indiana Pacers

(Foto: Flickr – Keith Allison)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

NBA

Phoenix Suns må undvære deres nyligt erhvervede superstjerne Kevin Durant i mindst to uger, efter han onsdag vrikkede om på sin ene anklen under...

NBA

Radioprogrammet Buzzer Beater med Morten Stig Jensen har fået forlænget sin aftale med Radio4 med yderligere et år.

Boston Celtics

Årets NBA All-Star Weekend finder sted i den kommende weekend, 17-19 februar, og tirsdag kom det frem, hvilke navne der kæmper om titlen som...

Golden State Warriors

Det tyder på, at der er en stor handel på vej

Brooklyn Nets

Jae Crowder skifter klub for anden gang på 24 timer, da han endnu engang er tradet

NBA

Her kan du gennem hele aftenen følge diverse rygter og handler på NBA Trade Deadline-dagen.

Nyhedsoversigt

Kongen blev til scoringskongen. Efter LeBron James natten til onsdag blev den mest scorende spiller i NBA´s historie er det væltet ind med reaktioner...

LA Lakers

LeBron James er nu den mest scorende spiller i NBAs historie. Se scoringen, hvor King James passerede Kareem Abdul-Jabbar, lige her.