fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Først ENBL-finalist fundet

Der var drama til det sidste, da den første semifinale skulle afgøre i ENBL. Det blev CSO Voluntari, der sikrede sig den første plads i finalen, da de besejrede RSW Liege Basket med 79-80.

Foto: ENBL

Det står nu klart, hvem det første hold bliver i onsdagens finale i European North Basketball League.

Tirsdag eftermiddag spillede rumænske CSO Voluntari sig videre til guldkampen med en dramatisk sejr på 79-80 mod RSW Liege Basket.

Liege kom bedst ud til semifinalen og var i front efter ti minutter, men derefter tog rumænerne over. I pausen var de foran med 39-52, og gennem tredje periode lå deres føring og svingede mellem 12 og 15 point.

I fjerde periode skulle den køres hjem for rumænerne, men Liege lagde sig ikke ned. Med to minutter tilbage af opgøret var Voluntari foran med seks point, men så gik Liege på et 7-0 run, og så var det pludselig Liege, der havde kurs mod finalepladsen.

Belgierne kunne dog ikke finde vejen til bundet i resten af kampen, alt imens rumænerne satte to straffekast, der afgjorde kampen.

CSO Voluntari skal således møde enten Bakken Bears eller BC Siauliai i ENBL-finalen onsdag.

Semifinalen mellem Bakken og Siauliai har tipoff 19:00.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Estiske Keila Coolbet blev sat på plads af Bakken Bears, der sejrede på udebane med cifrene 48-82.

Bakken Bears

Bakken Bears kom godt fra land i den nye sæson i European North Basketball League, da engelske Bristol Flyers blev slået med 83-72.

Bakken Bears

De norske mestre Fyllingen Basket er det andet skandinaviske hold, der er blevet offentliggjort som deltager i næste sæsons ENBL.

Internationalt

CSO Voluntari, der blev besejret af Bakken Bears i finalen i ENBL, vil også deltage i den europæiske turnering i næste sæson.

Bakken Bears

Næste sæson kommer igen til at byde på ENBL-deltagelse for Bakken Bears, der dermed vil forsøge at forsvare den europæiske titel fra den netop...

Bakken Bears

Efter onsdagens triumf i ENBL har Bakken Bears meddelt, at deres tyske assistenttræner, Florian Wedell, rejser tilbage til Tyskland, hvor han har landet jobbet...

Bakken Bears

Bakken Bears´ Ryan Evans har siden, han kom til Aarhus, drømt at vinde en europæisk titel med Bakken Bears, og den drøm blev onsdag...

Basketligaen

Bakken Bears er for første gang nogensinde vindere en af europæisk turnering, efter de onsdag besejrede CSO Voluntari efter en gyserkamp med 85-81.