fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Drømmedebut: Ny kanin storspillede i sikker Svendborg-sejr

Svendborg Rabbits har hentet to nye spillere. Den ene fik en god debut, da Svendborg Rabbits besejrede Bears Academy med 60-86.

Foto: FIBA Basketball

To nye spillere er blevet præsenteret i Svendborg Rabbits i løbet af den seneste uges tid. Den ene kan ikke spille for klubben endnu, men deres nyeste spiller var allerede med i Svendborgs kamp mod Bears Academy. Og han fik en drømmestart i Rabbits-trøjen.

Dylan Van Eyck spillede en super flot kamp, da han og resten af Svendborg-mandskabet besejrede Bears Academy i Aarhus. Kampen mellem kaninerne og de unge bjørne sluttede 60-86 til Svendborg.

Topscorer med double-double

Debutanten kunne ikke have drømt om en bedre start. Han kommer fra bænken, men ender med at lave nogle imponerede statistikker. Han lavede 18 point og 10 rebounds på de 22 minutter han spilede i kampen, og han sluttede dermed som opgøret topscorer.

Pointene fra den nye Svendborg-profil kom ikke kun på én måde. Han viste, at han både var god fra distancen, men også kunne lave point tæt på kurven og fra straffekastlinjen.

Mange bjørne kom på tavlen

Selvom det ikke blev en sejr for Bears Academy, så kom ni ud af ti spillere på tavlen for Academy. Det var dog Tobias Hemmersam, som blev deres topscorer i kampen. Han fortsatte sin rigtig flotte sæsonstart i kampen mod Svendborg, hvor han sluttede 12 point og 6 rebounds.

Næste runde

Svendborg har ikke lang pause, inden de skal spille igen. De skal allerede i aktion igen lørdag den 18. november, hvor de får besøg af BK Amager i Rise Sparekasse Arena. Der er tip-off i den kamp klokken 14:30.

Bears Academy har lidt længere, men dog ikke meget. De skal nemlig allerede spille igen på søndag den 19. november, hvor de får besøg af Horsens IC. Den kamp begynder klokken 16:30.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

En gammel kending af Randers Cimbria vender tilbage. I dag har klubben offentliggjort, at de har hentet Bakary Camara tilbage.

Bakken Bears

Bakken Bears indtræder i den europæiske turnering, ENBL, som Svendborg Rabbits også deltager i. De overtager en plads, fordi Svendborgs israelske modstander, Hapoel Beer...

Bears Academy

Holger Saugstrup Rasmussen tog et år ud kalenderne for at blive klogere på kroppen. Nu er han kommet tilbage til landets bedste række, hvor...

Holbæk-Stenhus

Rasmus Blak var en Holbæks helt store profiler i deres første sæson i Basketligaen. Efter en sæson for klubben i Basketligaen, skiftede han Danmark...

Nyhedsoversigt

Den tidligere Svendborg Rabbits-spiller, Tyrn Flowers, skal spille for den cypriotiske klub AEL Limassol BC.

Basketligaen

Formstærke Horsens IC vandt deres ottende kamp i træk i Basketligaen, da de besejrede Bears Academy med 56-88.

Basketligaen

Det blev en Randers-sejr, da de havde besøg af BMS Herlev søndag eftermiddag. Kampen sluttede 86-76 til Randers Cimbria.

Bakken Bears

Bakken Bears fortsatte den ubesejrede stime i Basketligaen, da de søndag slog Team FOG Næstved med 98-77.