fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Drømmedebut: Ny kanin storspillede i sikker Svendborg-sejr

Svendborg Rabbits har hentet to nye spillere. Den ene fik en god debut, da Svendborg Rabbits besejrede Bears Academy med 60-86.

Foto: FIBA Basketball

To nye spillere er blevet præsenteret i Svendborg Rabbits i løbet af den seneste uges tid. Den ene kan ikke spille for klubben endnu, men deres nyeste spiller var allerede med i Svendborgs kamp mod Bears Academy. Og han fik en drømmestart i Rabbits-trøjen.

Dylan Van Eyck spillede en super flot kamp, da han og resten af Svendborg-mandskabet besejrede Bears Academy i Aarhus. Kampen mellem kaninerne og de unge bjørne sluttede 60-86 til Svendborg.

Topscorer med double-double

Debutanten kunne ikke have drømt om en bedre start. Han kommer fra bænken, men ender med at lave nogle imponerede statistikker. Han lavede 18 point og 10 rebounds på de 22 minutter han spilede i kampen, og han sluttede dermed som opgøret topscorer.

Pointene fra den nye Svendborg-profil kom ikke kun på én måde. Han viste, at han både var god fra distancen, men også kunne lave point tæt på kurven og fra straffekastlinjen.

Mange bjørne kom på tavlen

Selvom det ikke blev en sejr for Bears Academy, så kom ni ud af ti spillere på tavlen for Academy. Det var dog Tobias Hemmersam, som blev deres topscorer i kampen. Han fortsatte sin rigtig flotte sæsonstart i kampen mod Svendborg, hvor han sluttede 12 point og 6 rebounds.

Næste runde

Svendborg har ikke lang pause, inden de skal spille igen. De skal allerede i aktion igen lørdag den 18. november, hvor de får besøg af BK Amager i Rise Sparekasse Arena. Der er tip-off i den kamp klokken 14:30.

Bears Academy har lidt længere, men dog ikke meget. De skal nemlig allerede spille igen på søndag den 19. november, hvor de får besøg af Horsens IC. Den kamp begynder klokken 16:30.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Basketligaen

BK Amager sejrede søndag i Aarhus, hvor Bears Academy led et 61-64-nederlag.

Bakken Bears

Frederik Drejer var topscorer for en decimeret Bakken Bears-trup, da ENBL-mesteren fra Aarhus fredag aften slog Svendborg Rabbits med 62-86.