fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Svendborg Rabbits henter hollandsk landssholdsspiller

Kaninerne har fået endnu en ny mand at stille på banen, efter man har hentet forwarden Dylan van Eyck til truppen.

Foto: Fiba.basketball

I sidste uge forstærkede Svenborg Rabbits sig med tilføjelsen af den amerikanske guard Dylan Penn.

Tirsdag kunne Rabbits så igen annoncere endnu et nyt medlem til truppen.

Det sydfynske hold har netop hentet hollænderen Dylan van Eyck for resten af sæsonen. Dette skriver klubben på deres Facebook-side.

Rabbits’ cheftræner Mads Andersen udtaler selv om Dylan van Eyck:

“Vi har ledt efter en alsidig forward, som har noget mellem ørerne og kan bidrage i begge ender af banen. Med tilgangen af Dylan får vi en spiller, som kan binde nogle ting sammen for os med hans smartness og fysik ligesom at han skal være en faktor i reboundspillet hvor jeg synes at vi har haltet noget efter,”

“Det er nogle store programmer og klubber han har været en del af på det seneste, så jeg forventer også at han, trods sin unge alder, kommer ind og bidrager med erfaring og knowhow til resten af truppen”.

Startede sæsonen hos Champions League-klub

Den 203 centimeter høje forward har senest været tilknyttet den italienske Champions League-klub Dynamo Sassari, hvor det dog ikke er blevet til minutter.

van Eyck spillede sidste år sin første profesionelle sæson i Europa. Her delte han tiden mellem den italienske klub Umana Chiusi i den næstbedste række, hvorefter turen gik videre til spanske Iraurgi SB i, hvor han også konkurrerede i næstbedste række.

Han spillede samlet 22 kampe for begge hold, hvor han snittede 6,5 point, fem rebounds og en assist per kamp.

Den nye Rabbit-spiller har dertil tidligere spillet amerikansk college-basket i tre år for Iona, som var under styring af den famøse college- og tidligere NBA-træner Rick Pitino.

Den 25-årige hollænder har desuden landsholdserfaring og spillede Pre Olympic Qualifiers for Holland i sommer.

Rabbits´to tilføjelser kommer efter man ophævede samarbejdet med to spillere d. 2. november.

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Både Svendborg Rabbits og Team FOG Næstved vandt overbevisende, da Rabbits slog BMS Herlev, og Næstved besejrede BK Amager.

Basketligaen

En gammel kending af Randers Cimbria vender tilbage. I dag har klubben offentliggjort, at de har hentet Bakary Camara tilbage.

Bakken Bears

Bakken Bears indtræder i den europæiske turnering, ENBL, som Svendborg Rabbits også deltager i. De overtager en plads, fordi Svendborgs israelske modstander, Hapoel Beer...

Bears Academy

Holger Saugstrup Rasmussen tog et år ud kalenderne for at blive klogere på kroppen. Nu er han kommet tilbage til landets bedste række, hvor...

Holbæk-Stenhus

Rasmus Blak var en Holbæks helt store profiler i deres første sæson i Basketligaen. Efter en sæson for klubben i Basketligaen, skiftede han Danmark...

Nyhedsoversigt

Den tidligere Svendborg Rabbits-spiller, Tyrn Flowers, skal spille for den cypriotiske klub AEL Limassol BC.

Basketligaen

Formstærke Horsens IC vandt deres ottende kamp i træk i Basketligaen, da de besejrede Bears Academy med 56-88.

Basketligaen

Det blev en Randers-sejr, da de havde besøg af BMS Herlev søndag eftermiddag. Kampen sluttede 86-76 til Randers Cimbria.