fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Svendborg Rabbits forstærker med amerikansk guard

Der er kommet en ny mand på holdkortet i Svendborg. Dylan Penn kommer til Sydfyn, hvor han bliver en del af truppen, som i sidste måtte sige farvel til to spillere.

Foto: Rasmus Lynge Schmidt

Svendborg Rabbits måtte sige farvel til to spillere i sidste uge. Allerede nu har klubben fundet en ny spiller, som er klar til at gå ind på holdet i Svendborg.

De har hentet Dylan Penn, som nu skal en tur til sydfyn. Det har han selv offentliggjort på sin Instagram-profil.

Penn kommer direkte fra college, hvor han tørnede ud for Vermont Catamounts, der er det samme college, hvor Team FOG Næstveds Robin Duncan også spillede college.

Dylan Penn spillede en flot sæson for Catamounts, da han tørnede ud for dem i den seneste sæson. Han lavede 13,4 point, 3,1 rebounds og 2,1 assists per kamp.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

En gammel kending af Randers Cimbria vender tilbage. I dag har klubben offentliggjort, at de har hentet Bakary Camara tilbage.

Bakken Bears

Bakken Bears indtræder i den europæiske turnering, ENBL, som Svendborg Rabbits også deltager i. De overtager en plads, fordi Svendborgs israelske modstander, Hapoel Beer...

Bears Academy

Holger Saugstrup Rasmussen tog et år ud kalenderne for at blive klogere på kroppen. Nu er han kommet tilbage til landets bedste række, hvor...

Holbæk-Stenhus

Rasmus Blak var en Holbæks helt store profiler i deres første sæson i Basketligaen. Efter en sæson for klubben i Basketligaen, skiftede han Danmark...

Nyhedsoversigt

Den tidligere Svendborg Rabbits-spiller, Tyrn Flowers, skal spille for den cypriotiske klub AEL Limassol BC.

Basketligaen

Formstærke Horsens IC vandt deres ottende kamp i træk i Basketligaen, da de besejrede Bears Academy med 56-88.

Basketligaen

Det blev en Randers-sejr, da de havde besøg af BMS Herlev søndag eftermiddag. Kampen sluttede 86-76 til Randers Cimbria.

Bakken Bears

Bakken Bears fortsatte den ubesejrede stime i Basketligaen, da de søndag slog Team FOG Næstved med 98-77.