fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Draymond Green tog kvælertag på Rudy Gobert i kaotisk sammenstød

Der skulle ikke gå lang tid, før kampen mellem Golden State Warriors og Minnesota Timberwolves brød ud i kaos, hvor Draymond Green blev smidt ud for at have taget kvælertag på Rudy Gobert.

Foto: Erik Drost - Flickr

Der var ikke engang scoret et enkelt point, før Golden State Warriors og Minnesota Timberwolves røg i totterne på hinanden.

Efter ét minut og 43 sekunders spil, opstod der en konfrontation mellem Warriors’ Klay Thompson og Timberwolves’ Jaden McDaniels. De to spillere begyndte at hive i hinanden, og holdkammerater fra begge lejre stormede kort efter til.

Her tog Timberwolves’ center Rudy Gobert voldsomt fat i Klay Thompson, hvor der ikke gik mere end et splitsekund, før Draymond Green var til stede. Den ofte kampklar Warriors-forward tog armen omkring Goberts hals og havde ingen intentioner om at give slip.

Flere spillere og Warriors-træner Steve Kerr forsøgte ihærdigt at berolige Green, som slæbte rundt på den 216 centimeter høje franskmand.

Det lykkedes at få dem separeret, men hele situationen udløste naturligvis adskillige udvisninger.

Fra Warriors blev Draymond Green og Klay Thompson sendt ud, mens Timberwolves’ Jaden McDaniels også måtte gå tidligt i bad.

Naturligvis et stort slag for Warriors, som i forvejen var uden Stephen Curry. De endte også med at tabe In-Season turneringskampen 101-104.

Karl-Anthony Towns var gæsternes topscorer med 33 point og sikrede på den måde Timberwolves deres syvende sejr i træk. Det blev altså også fortsættelsen på en fremragende sæsonstart i Minnesota, hvor man har vundet otte ud af sine første ti.

(Se herunder hele sammenstødet mellem de to hold)

Jeg er 23 år gammel og er NBA-redaktør på siden. Ved siden af læser jeg journalistik på Roskilde Universitet.

Andre artikler med dette emne

NBA

Efter to serier skulle ud i syv kampe og spillets store stjerner er tørnet sammen, har vi nu fundet de sidste fire hold, der...

NBA

Den sprudlende unge Minnesota Timberwolves-stjerne Anthony Edwards har taget sit spil til nye højder i årets slutspil. For holdkammerat Mike Conley minder han derfor...

NBA

Grundspillet er ovre, og vi indleder derfor nu den bedste del af NBA-sæsonen. Før slutspillet går i gang, skal otte hold blive til fire...

Boston Celtics

NBA sæsonen er snart ved at være ovre for i år. Dermed er det blevet tid til sæsonens sidste power ranking. Der bliver fokuseret...

Chicago Bulls

30-årige Otto Porter Jr. har meddelt, at han har valgt at indstille sin karriere efter 11 sæsoner i NBA.

NBA

Minnesota Timberwolves har været en af NBA-sæsonens store positive overraskelser, men nu meldes holdets All-Star-spiller Karl-Anthony Towns ude.

Golden State Warriors

Trods kontraktudløb med Golden State Warriors til sommer, regner Steve Kerr med at blive enig med klubben om en ny aftale og fortsætte i...

NBA

Efter en stille Trade Deadline er trupperne ved at være på plads og holdene har spillet tilpas mange kampe til, at vi kan lave...