fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Draymond Green suspenderet på ubestemt tid

Golden State Warriors’ Draymond Green er blevet suspenderet på ubestemt tid af NBA efter et voldsomt slag i hovedet på Phoenix Suns’ Jusuf Nurkic.

Foto: Erik Drost - Flickr

Nu gik den ikke længere for Draymond Green.

Natten til onsdag bragede Golden State Warriors-forwarden underarmen op i ansigtet på Phoenix Suns’ Jusuf Nurkic. Det førte i første omgang til en udvisning fra kampen, men nu kommer der også yderligere straf.

NBA har natten til torsdag annonceret, at Green vil blive suspenderet fra at spille på ubestemt tid. Det er derfor ikke sikkert, hvornår vi får den 33-årige profil tilbage på banen, men det kan sandsynligvis blive lang tid.

Den hårde straf kommer nok særligt, fordi det ikke er første gang, at Green har været involveret i voldelige sammenstød. Hans aggressive og intense spillestil har desværre en tendens til for ofte at gå over stregen.

Det gjorde det for eksempel allerede tidligere på sæsonen, hvor han tog kvælertag på Minnesota Timberwolves’ Rudy Gobert. Det udløste en suspendering på fem kampe.

Det er også kun lidt over et år siden, at han til en træning slog tidligere holdkammerat Jordan Poole.

Der er altså meget som både Warriors skal finde ud af, men naturligvis også Draymond Green selv. Tidligere holdkammerat til Green og nuværende Suns-stjerne Kevin Durant udtalte sig efter suspenderingen.

“Det var sindssygt at se”, fortalte Durant til en pressekonference og fortsatte: “Jeg er glad for, at (Nurkic red.) er okay. Jeg har aldrig set det før i en NBA-kamp. Jeg håber Draymond (Green red.) får den hjælp, han har brug for”.

“Det har været den ene hændelse efter den anden. Jeg kender Draymond, og han har ikke været sådan, da jeg var omkring ham, og da han kom ind i ligaen. Forhåbentligt får han den hjælp, han skal have, for at komme tilbage på banen og putte det her bag ham”.

(Se de voldsomme billeder herunder)

Jeg er 23 år gammel og er NBA-redaktør på siden. Ved siden af læser jeg journalistik på Roskilde Universitet.

Andre artikler med dette emne

Golden State Warriors

Stephen Curry fortalte tirsdag, at han er interesseret i at blive ejer af et NBA-hold en dag.

Golden State Warriors

Steph Curry har underskrevet en etårig kontraktforlængelse med Golden State Warriors. Men med afgangen af Klay Thompson, bliver det spændende, hvad Warriors gør resten...

Internationalt

Iffe Lundberg siger farvel til Virtus Bologna efter to sæsoner.

NBA

Den sprudlende unge Minnesota Timberwolves-stjerne Anthony Edwards har taget sit spil til nye højder i årets slutspil. For holdkammerat Mike Conley minder han derfor...

Internationalt

Team USA nærmer sig et drabeligt mandskab til OL 2024, hvor blandt andet Lebron James, Stephen Curry, Kevin Durant og Joel Embiid vil være...

NBA

Grundspillet er ovre, og vi indleder derfor nu den bedste del af NBA-sæsonen. Før slutspillet går i gang, skal otte hold blive til fire...

Chicago Bulls

30-årige Otto Porter Jr. har meddelt, at han har valgt at indstille sin karriere efter 11 sæsoner i NBA.

Los Angeles Lakers

Victor Wembanyama leverede i nattens opgør mod Los Angeles Lakers endnu en historisk præstation. På trods af nederlaget i Crypto.com Arena, viste den franske...