fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Golden State Warriors

Vanvittige billeder: Draymond Green udvist for slag i hovedet på modstander

Man tror næsten, at det er løgn, men han har gjort det igen. I nattens opgør mod Phoenix Suns blev Golden State Warriors’ Draymond Green udvist for tredje gang i sæsonen. Denne gang for et hårdt slag i hovedet på Jusuf Nurkic i en kamp, som Phoenix vandt med 119-116.

Foto: Erik Drost - Flickr

Vi troede nok, at vi havde set det hele, som Draymond Green havde at byde på. Men selv, når man forventer det værste, kan man blive overrasket.

Det er ikke mere end en måned siden, at Draymond tog kvælertag på Rudy Gobert i en kamp mod Minnesota Timberwolves, hvilket resulterede i fem spilledages karantæne. Man skulle derfor tro, at Green havde lært at kontrollere sit notorisk store temperament.

Men næ, nej.

Kort inde i anden halvleg af nattens opgør mellem Phoenix Suns og Golden State Warriors besluttede Warriors’ nummer 23 sig for at hive endnu en skandaløs handling op af hatten.

Lad os bare lade billederne tale for sig selv:

Draymond Green havde allerede udvist frustration over to hurtige dommerkald imod ham i de indledende sekunder af tredje periode.

Vreden boblede dog over for Draymond få minutter senere, da der ikke blev dømt fejl på bosniske Jusuf Nurkic for holde fast i Green.

Resultatet blev en katapultslynge af en underarm, som kom helt ned fra gulvbrædderne og roterede direkte op i tindingen på Nurkic, som gik i gulvet.

Efter en hurtig videogennemgang blev den firdobbelte NBA-mester smidt ud af opgøret til stor jubel for hjemmebanepublikummet i Footprint Center.

Jeg vil gerne undskylde over for Jusuf, da det ikke var min mening at ramme ham.

Sådan lød det fra Draymond Green efter kampen.

Jusuf Nurkic udtalte selv følgende om hændelsen:

Hvad sker der med ham? Jeg ved det ikke. Personligt mener jeg, at han har brug for hjælp. Jeg er glad for, at han ikke kvalte mig.

Langt fra første gang

Draymond Green er blandt de bedste forsvarsspillere i NBA-historien. Han har uden tvivl været uundværlig i de seneste ti års Golden State Warriors-dominans, som har ført til seks Finals-optrædener og fire mesterskaber.

Men Greens intense spillestil og aggressive personlighed på banen tager nogen gange overhånd. Og det er begyndt at blive værre, som Nurkic også hentyder til.

Nattens ejection er allerede den tredje for Draymond Green i denne sæson og hans 18.(!) i karrieren – det er klart flest blandt alle aktive spillere i ligaen.

Se lige denne kavalkade af vold og ødelæggelse:

Draymonds temperament kan endda også risikere at gå ud over sine egne holdkammerater. Det så vi sidste år, da Jordan Poole blev slået ned til træning, hvilket vi også ser i starten af ovenstående klip.

Nå ja, tilbage til kampen

Man glemmer næsten, at der også foregik et spændende opgør i Western Conference samtidig.

Golden State Warriors havde nemlig desperat behov for en sejr i nattens kamp mod Phoenix Suns efter en mere end vanskelig start på NBA-sæsonen.

Steve Kerrs mandskab førte ganske vist også med 65-60 med 8:23 tilbage af tredje periode. I samme sekund blev Draymond dog enig med sig selv om, at det var nok for i dag. Derfra måtte Warriors altså klare sig uden deres forsvarsanker.

Det endte med at koste dyrt. Phoenix Suns overtog føringen ved starten af fjerde periode og holdt den helt til slut.

Steph Curry havde ellers chancen for at sende kampen i overtid til sidst, men hans 3’er var for kort, og Suns vandt med 119-116.

NBA vil nu gennemse episoden med Draymond Green og vurdere, om han skal ud i endnu en karantæne.

Skrevet af

Har været forelsket i basketball siden 2018 og arbejdet med sport på blandt andet TV 2 og Warner Bros. Discovery. Har desuden været journalistpraktikant i Bakken Bears, hvor jeg agerede studievært og kommentator på Bears TV. Har en bachelorgrad i medievidenskab og en kandidatgrad i journalistik fra Syddansk Universitet. Elsker Ringenes Herre og øl, men de skal nydes hver for sig.

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Iffe Lundberg siger farvel til Virtus Bologna efter to sæsoner.

NBA

Den sprudlende unge Minnesota Timberwolves-stjerne Anthony Edwards har taget sit spil til nye højder i årets slutspil. For holdkammerat Mike Conley minder han derfor...

Los Angeles Lakers

Victor Wembanyama leverede i nattens opgør mod Los Angeles Lakers endnu en historisk præstation. På trods af nederlaget i Crypto.com Arena, viste den franske...

NBA

Efter en stille Trade Deadline er trupperne ved at være på plads og holdene har spillet tilpas mange kampe til, at vi kan lave...

Brooklyn Nets

Med Kevin Durant, Devin Booker og Bradley Beal på holdet er der ingen grund til at hvile på laurbærrene. Det gør Phoenix Suns heller...

NBA

I de afgørende minutter af nattens kamp mellem Golden State Warriors og Brooklyn Nets, blev veteranen Klay Thompson bænket. Efter kampen blev han udspurgt...

NBA

Golden State Warriors' Draymond Green fortæller, at NBA-kommissær, Adam Silver, talte ham fra at gå på pension, efter 33-årige Green er blevet suspenderet i...

Golden State Warriors

Der er kommet en opdatering på Draymond Greens karantæne. Shams Charania oplyser, at Green forventes at sidde ude i minimum tre uger mere, og...