fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Draymond Green overvejede pension: Adam Silver talte ham fra det

Golden State Warriors’ Draymond Green fortæller, at NBA-kommissær, Adam Silver, talte ham fra at gå på pension, efter 33-årige Green er blevet suspenderet i to omgange i indeværende sæson.

Foto: Erik Drost - Flickr

Draymond Green var tæt på at gå på pension.

Den 33-årige Golden State Warriors-forward fortæller nu om en personlig samtale, han havde med NBA-kommissær, Adam Silver, hvor han udtrykte ønsket om et karrierestop. Det siger han på sin egen podcast The Draymond Green Show.

“Jeg sagde til ham: ‘Adam (Silver red.), det her er for meget for mig… Det er for meget. Det er alt sammen blevet for meget for mig – og jeg kommer til at gå på pension”, gengiver Draymond Green, hvor Adam Silver så skulle have svaret:

“Du tager en meget voldsom beslutning, og jeg vil ikke lade dig gøre det”.

Denne samtale skulle tilsyneladende have fået den tidligere All-Star på andre tanker, og Green er taknemmelig for Silvers ageren.

“Vi havde en lang, fantastisk samtale – meget hjælpsomt for mig. Jeg er meget taknemmelig for at spille i en liga med en kommissær som Adam (Silver red.), der er mere for at hjælpe dig end for at gøre dig ondt; mere for at hjælpe dig end straffe dig”, siger Green på The Draymond Green Show.

En kaotisk sæson

Warriors-profilen har været involveret i to voldelige sammenstød i løbet af indeværende sæson.

Det førte først til en suspendering på fem kampe, efter han tog kvælertag på Minnesota Timberwolves’ Rudy Gobert. Mindre end en måned efter dette, ramte han med et hårdt slag Phoenix Suns’ Jusuf Nurkic og blev derfor suspenderet på ubestemt tid. Det har nu holdt ham ude fra de seneste 14 kampe.

Han har derfor kun deltaget i mindre end halvdelen af Warriors’ kampe. De har på nuværende tidspunkt en record på 17-19 og ligger på en 11.-plads i Western Conference.

Draymond Green har været med Warriors, siden han blev draftet dertil i 2012. Her har han vundet fire mesterskaber, Årets Forsvarsspiller i 2016-17 og har været All-Star fire gange.

Nu ser det dog ud til, at han snart kan vende tilbage på banen. Han er allerede tilbage med holdet, hvor han træner og forbereder sig til at gøre sit comeback, hvilket forventes at være om en uges tid. Det skriver ESPN.

I de 15 kampe han har spillet i 2023/24-sæsonen snitter han 9.7 point, 5.5 rebounds og 5.8 assists.

Jeg er 23 år gammel og er NBA-redaktør på siden. Ved siden af læser jeg journalistik på Roskilde Universitet.

Andre artikler med dette emne

Golden State Warriors

Trods kontraktudløb med Golden State Warriors til sommer, regner Steve Kerr med at blive enig med klubben om en ny aftale og fortsætte i...

NBA

I de afgørende minutter af nattens kamp mellem Golden State Warriors og Brooklyn Nets, blev veteranen Klay Thompson bænket. Efter kampen blev han udspurgt...

Golden State Warriors

Golden State Warriors-stjernen Stephen Curry forstår godt, at nogle af klubbens egne tilhængere buhede spillerne efter onsdagens store nederlag til New Orleans Pelicans.

Golden State Warriors

Golden State Warriors må undvære Chris Paul i minimum en måned, efter han i lørdags pådrog sig en håndskade.

Golden State Warriors

Der er kommet en opdatering på Draymond Greens karantæne. Shams Charania oplyser, at Green forventes at sidde ude i minimum tre uger mere, og...

NBA

Golden State Warriors' Draymond Green er blevet suspenderet på ubestemt tid af NBA efter et voldsomt slag i hovedet på Phoenix Suns' Jusuf Nurkic.

Golden State Warriors

Man tror næsten, at det er løgn, men han har gjort det igen. I nattens opgør mod Phoenix Suns blev Golden State Warriors' Draymond...

Golden State Warriors

Draymond Green fik tidligere på ugen sin karrieres største bødestraf, efter han blev udvist for at tage kvælertag på Rudy Gobert i en kamp....