fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Celtics får finale-revanche i overtidsdrama

Boston Celtics tog imod deres tidligere finalemodstandere, Golden State Warriors, hvor de kæmpede sig tilbage og vandt en svær kamp efter forlænget spilletid.

Foto: Michael R. Smith/The Sports Pulse - Flickr

Det blev ikke nogen køn affære, da de to forsvarende finalister tørnede sammen i TD Garden i Boston. Men underholdning var der nok af.

Warriors har haft det svært på udebane i denne sæson, hvor de er gået 5-18. Ingen af de fem sejre har været mod vindende hold. Det så længe ud til, at de kunne anskaffe sig sæsonens måske hidtil vigtigste sejr på udebane mod det bedste hold i Eastern Conference.

I de sidste sekunder af første halvleg ramte Stephen Curry en vild buzzer-beater fra egen banehalvdel. Det bragte dem foran med ét point.

Denne føring holdte de i hele anden halvleg, og det lignede en kamp, der bare skulle køres hjem, som de har gjort det så ofte før. Efter et par unødvendige turnovers og gode spil fra Celtics, var kampen tæt igen.

Scoren var 113-116, da bolden endte i hænderne på en ellers dårligt skydende Jaylen Brown. Han trådte til, da det var nødvendigt, og sænkede skuddet med selvtillid.

Stephen Curry brændte derefter en potentiel game-winner, og kampen gik kort efter i overtid.

Her kunne Celtics bære momentum videre fra de sidste minutter af regulær spilletid. De kørte tilsyneladende de forsvarende mestre ud af banen.

Det skulle dog igen ikke blive så nemt. Celtics lavede også nogle nervøse fejl, og Warriors havde faktisk muligheden for at udligne. Det lykkedes dem ikke.

Jayson Tatum havde langt fra en perfekt aften med syv turnovers og ramte blot 33% af sine skud. Alligevel var han den bærende kraft for Celtics, og han havde 34 point og 19 rebounds (karrierens højeste).

 

Stilling Basketligaen

# Hold KS P
1 Bakken Bears 17 28
2 Team FOG Naestved 18 28
3 Randers 17 28
4 Horsens 18 28
5 Herlev Wolfpack 18 22
6 Svendborg 18 18
7 Bears Academy 19 14
8 Copenhagen 19 12
9 Vaerlose 18 10
10 Amager 18 8
11 Holbaek 18 2

Andre artikler med dette emne

Golden State Warriors

Efter Curry pådrag sig en skade i kampen mod Dallas, må han nu se til på bænken de næste par uger.

NBA

Vi kender nu til samtlige spillere, der er blevet valgt til All Star-kampen 2023.

NBA

Vi er omkring 50 kampe inde i NBA-sæsonen, og det er blevet tid til at tage temperaturen på, hvilke af de største stjerner, der...

NBA

Ventetiden er ovre og afstemningen er afgjort. De fem startere for både øst og vest er fundet til årets All Star-kamp.

Brooklyn Nets

Klumme: Brooklyn Nets er bag deres to superstjerner Kevin Durant og Kyrie Irving blevet et af ligaens bedste kandidater til at gå hele vejen....

NBA

Klumme: Det har været endnu et fantastisk år i NBA. Vi kigger tilbage på de største øjeblikke, som har været definerende for 2022.

NBA

Christmas Day havde fem underholdende kampe, og det afspejler sig i den grad også i aftenens top 10, hvor man blandt andet kan se...

NBA

Det er blevet tid til en af de bedste dage for NBA-fans i hele verden. Vi ser frem på alle fem kampe, hvor der...