fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Celtics får finale-revanche i overtidsdrama

Boston Celtics tog imod deres tidligere finalemodstandere, Golden State Warriors, hvor de kæmpede sig tilbage og vandt en svær kamp efter forlænget spilletid.

Foto: Stephen Lew/CrescentCitySports.com

Det blev ikke nogen køn affære, da de to forsvarende finalister tørnede sammen i TD Garden i Boston. Men underholdning var der nok af.

Warriors har haft det svært på udebane i denne sæson, hvor de er gået 5-18. Ingen af de fem sejre har været mod vindende hold. Det så længe ud til, at de kunne anskaffe sig sæsonens måske hidtil vigtigste sejr på udebane mod det bedste hold i Eastern Conference.

I de sidste sekunder af første halvleg ramte Stephen Curry en vild buzzer-beater fra egen banehalvdel. Det bragte dem foran med ét point.

Denne føring holdte de i hele anden halvleg, og det lignede en kamp, der bare skulle køres hjem, som de har gjort det så ofte før. Efter et par unødvendige turnovers og gode spil fra Celtics, var kampen tæt igen.

Scoren var 113-116, da bolden endte i hænderne på en ellers dårligt skydende Jaylen Brown. Han trådte til, da det var nødvendigt, og sænkede skuddet med selvtillid.

Stephen Curry brændte derefter en potentiel game-winner, og kampen gik kort efter i overtid.

Her kunne Celtics bære momentum videre fra de sidste minutter af regulær spilletid. De kørte tilsyneladende de forsvarende mestre ud af banen.

Det skulle dog igen ikke blive så nemt. Celtics lavede også nogle nervøse fejl, og Warriors havde faktisk muligheden for at udligne. Det lykkedes dem ikke.

Jayson Tatum havde langt fra en perfekt aften med syv turnovers og ramte blot 33% af sine skud. Alligevel var han den bærende kraft for Celtics, og han havde 34 point og 19 rebounds (karrierens højeste).

 

Jeg er 23 år gammel og er NBA-redaktør på siden. Ved siden af læser jeg journalistik på Roskilde Universitet.

Andre artikler med dette emne

Chicago Bulls

30-årige Otto Porter Jr. har meddelt, at han har valgt at indstille sin karriere efter 11 sæsoner i NBA.

NBA

Efter at sæsonens favorit blev skadet, er MVP-ræset nu igen åbent. Med en tredjedel af sæsonen tilbage er der også rigeligt tid til at...

NBA

Klumme: Pointfordelingen ved nattens dunkekonkurrence var en hovedrystende omgang, hvor dommerne særligt så ud til at favorisere konkurrencens største profil Jaylen Brown. Selvom Boston...

Golden State Warriors

Trods kontraktudløb med Golden State Warriors til sommer, regner Steve Kerr med at blive enig med klubben om en ny aftale og fortsætte i...

NBA

Efter en stille Trade Deadline er trupperne ved at være på plads og holdene har spillet tilpas mange kampe til, at vi kan lave...

NBA

Jaylen Brown fra Boston Celtics er blandt deltagerne i årets dunkekonkurrence. Det skriver Shams Charania på X.

NBA

I de afgørende minutter af nattens kamp mellem Golden State Warriors og Brooklyn Nets, blev veteranen Klay Thompson bænket. Efter kampen blev han udspurgt...

NBA

NBA har offentliggjort de 15 mest solgte trøjer i ligaen. Det er naturligvis velkendte ansigter, der er på den liste, men en rookie har...