Kevin Durant blandt de smittede

Fire spillere fra Brooklyn Nets er netop blevet testet positiv for Corona-virusset, det meddeler flere kilder. Det får antallet af smittede spillere i NBA op på syv.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Her til aften er det offentliggjort, at fire spillere fra Brooklyn Nets er blevet smittet med Corona-virusset, det skriver Adrian Wojnarowski på Twitter efter en direkte melding fra holdets organisation. Her til aften er det blevet offentligtgjort, at Kevin Durant er blandt de smittede.

“Alle skal være forsigtige, tag ansvar for jer selv og tag karantæne. Vi skal nok komme igennem dette”

Udtaler den tidligere MVP til Shams Charania fra The Athletic.

Det er uvist hvilke symptomer, de har, og hvilken tilstand de er i. Dog har de tre spillere, som indtil nu har været smittet, ikke udvist kritiske symptomer eller været i fare på nogen måde.

Holdets organisation meddeler også, at de nu er i gang med at underette alle dem, som spillerne har været i kontakt med, såsom modstandere, venner, familie og lignende. Alle yderligere Nets-spillere er i isolation, såvel som personale, som har tæt kontakt med spillerene.

Det samlede antal smittede i NBA er nu syv spillere. Det drejer sig om Rudy Gobert (Utah Jazz), Donovan Mitchell (Utah Jazz), Christian Wood (Detroit Pistons), Kevin Durant (Brooklyn Nets) og tre uidentificerede spillere fra Brooklyn Nets.

Nedenfor kan den officielle pressemeddelelse fra Brooklyn Nets ses

Se andre spændende artikler