fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Splash brothers brænder nettet af i første udebane sejr

De to skarpskytter fra Golden State Warriors fik endelig tur i den mod Houston Rockets, hvor de sikrede sig en vigtig sejr.

Klay Thompson
Arkivfoto: Keith Allison, Flickr

De forsvarende mestre, Golden State Warriors, har ikke fået den start på sæsonen, som de kunne have håbet på. Særligt Klay Thompson har ikke leveret den offensive effektivitet, som vi er vant til at se fra ham.

I nat var de på besøg hos et ungt Houston Rockets hold, som på papiret ikke burde være en svær kamp. Alligevel krævede det en topkamp fra begge splash brothers for at sikre deres første sejr på udebane i sæsonen.

Det var også præcis, hvad de fik. Udover at Curry leverede den sædvanlige stjernepræstation, så leverede Thompson også for første gang i sæsonen det, som vi ved, at han kan præstere.

Klay Thompson havde 41 point, hvor han ramte 10 ud af sine 13 skud bag 3-pointslinjen. Stephen Curry havde 33 point og 15 assists. Tilsammen ramte de 17 treere. Warriors vandt kampen 127-120 og er nu 8-9 indtil videre i sæsonen.

Warriors’ dårlige start på sæsonen er på trods af, at Stephen Curry har gang i en af de bedste individuelle sæsoner i karrieren.

Han snitter 32 point, syv rebounds og syv assists med de utrolige skudprocenter 53/45/90. Alligevel har Warriors ikke levet op til forventningerne. Thompsons manglende produktion har været en del af problemet.

De seneste to kampe har han givet tegn på, at han måske kan være ved at genfinde formen. Her havde han de første to kampe i sæsonen, hvor han ramte mindst halvdelen af sine skud.

Det var Thompson, der var stjernen imod Houston Rockets. Det var dog Curry, der stak en kniv i Rockets’ hjerte med en umulig treer sent i kampen.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Andre artikler med dette emne

NBA

For første gang siden 1990 har Golden State Warriors tabt de første otte kampe på udebane. Det er ovenikøbet også den længste stime af...

NBA

Klumme: NBA er blevet en global liga, og der er særligt tre spillere fra Europa, der dominerer på amerikansk jord.

Basketligaen

Zeke Moore debuterede fredag for Golden State Warriors´ NBA G League-hold med manér. Moore blev delt Warriors-topscorer med 20 point i en tæt sejr.

NBA

Los Angeles Clippers har ikke ligefrem fået en drømmestart på sæsonen. Stjernespilleren Paul George måtte trække noget magi ud af hatten imod Houston Rockets...

NBA

Den unge højtflyvende superstjerne Ja Morant er hurtigt ude af startblokken i denne sæson. I nat havde han 49 point på blot 31 minutter...

Golden State Warriors

Klumme: Warriors-dynastiet har ofte draget paralleller til 90'ernes Bulls. Ligesom Bulls sluttede deres dominans i ligaen med en "sidste dans" i 1997/98-sæsonen, ser vi...

NBA

Verdens bedste basketliga er tilbage.

NBA

Det er ingen hemmelighed, at de profilerede NBA-stjerne tjener kassen. Og det er måske endda en underdrivelse. De store stjerner tjener så afsindig mange...