fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Splash brothers brænder nettet af i første udebane sejr

De to skarpskytter fra Golden State Warriors fik endelig tur i den mod Houston Rockets, hvor de sikrede sig en vigtig sejr.

Klay Thompson
Arkivfoto: Keith Allison, Flickr

De forsvarende mestre, Golden State Warriors, har ikke fået den start på sæsonen, som de kunne have håbet på. Særligt Klay Thompson har ikke leveret den offensive effektivitet, som vi er vant til at se fra ham.

I nat var de på besøg hos et ungt Houston Rockets hold, som på papiret ikke burde være en svær kamp. Alligevel krævede det en topkamp fra begge splash brothers for at sikre deres første sejr på udebane i sæsonen.

Det var også præcis, hvad de fik. Udover at Curry leverede den sædvanlige stjernepræstation, så leverede Thompson også for første gang i sæsonen det, som vi ved, at han kan præstere.

Klay Thompson havde 41 point, hvor han ramte 10 ud af sine 13 skud bag 3-pointslinjen. Stephen Curry havde 33 point og 15 assists. Tilsammen ramte de 17 treere. Warriors vandt kampen 127-120 og er nu 8-9 indtil videre i sæsonen.

Warriors’ dårlige start på sæsonen er på trods af, at Stephen Curry har gang i en af de bedste individuelle sæsoner i karrieren.

Han snitter 32 point, syv rebounds og syv assists med de utrolige skudprocenter 53/45/90. Alligevel har Warriors ikke levet op til forventningerne. Thompsons manglende produktion har været en del af problemet.

De seneste to kampe har han givet tegn på, at han måske kan være ved at genfinde formen. Her havde han de første to kampe i sæsonen, hvor han ramte mindst halvdelen af sine skud.

Det var Thompson, der var stjernen imod Houston Rockets. Det var dog Curry, der stak en kniv i Rockets’ hjerte med en umulig treer sent i kampen.

Jeg er 23 år gammel og er NBA-redaktør på siden. Ved siden af læser jeg journalistik på Roskilde Universitet.

Andre artikler med dette emne

Golden State Warriors

Draymond Green fik tidligere på ugen sin karrieres største bødestraf, efter han blev udvist for at tage kvælertag på Rudy Gobert i en kamp....

Golden State Warriors

Draymond Green er blevet suspenderet i fem kampe af NBA, efter han tog kvælertag på Rudy Gobert i opgøret mod Minnesota Timberwolves tirsdag.

NBA

Der skulle ikke gå lang tid, før kampen mellem Golden State Warriors og Minnesota Timberwolves brød ud i kaos, hvor Draymond Green blev smidt...

NBA

Victor Wembanyama havde ikke held med 3-pointsskuddet, men viste alligevel gode takter, da San Antonio Spurs vandt efter forlænget spilletid mod Houston Rockets.

NBA

Det var spændende til det sidste i kampen mellem Golden State Warriors og Phoenix Suns, hvor det til sidst var Suns, der endte med...

Analyser

Sommeren 2023 har været begivenhedsrig på godt og ondt for Houston Rockets. Texanerne har fået ny cheftræner, og deres unge gruppe af talenter ser...

Analyser

Steph Curry får Hall of Fame-selskab på point guard-positionen, Draymond Green bliver hængende, og Jordan Poole er over alle bjerge. Betyder det, at Golden...

NBA

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at du kan tjene rigtig gode penge, hvis du er en af de bedste basketballspillere i verden. Her...