Ny overraskende cheftræner i Nets

Tidligere NBA veteran og dobbelt MVP Steve Nash er udnævnt som ny cheftræner i Brooklyn Nets. Canadieren overtager stillingen fra Jacque Vaughn, der har været midlertidig træner siden marts.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Steve Nash indtager sin første cheftrænerstilling og skal være træner for Kyrie Erving, Kevin Durant og co. i Brooklyn Nets fremover.

Det bringer journalistensen Adrian Wojnarowski på twitter for få timer siden.

Han erstatter Jacque Vaughn, som har fungeret som midlertidig træner siden marts, da Kenny Atkinson blev fyret.

Det har været stor interesse i basketballverdenen om, hvem der skulle overtage trænerjobbet, efter at Durant og Erving er kommet til klubben, og der er ingen tvivl om, at de har haft noget at skulle have sagt i forhold til trænervalget.

Spekulationerne har været mange henover sommeren, og mange navne er blevet smidt i puljen. Blandt andre tidligere Cleveland Caveliers træner Tyronn Lue og hall of fame’er Jason Kidd, som havde sit første cheftrænerjob umiddelbart efter sin karriere slutning i netop Brooklyn Nets.

Der har sågar været spekulationer om, at Mike D’antoni, cheftræner i Houston Rockets, skulle overtage jobbet, hvis Rockets røg ud i første runde af playoff. Alt det er dog fortid nu, efter Steve Nash har tegnet en fire årig kontrakt med Nets.

Det bliver spændende at se, om den 46 årige canadier kan skabe det resultat, der ikke lykkedes for ham selv i sin 19årige NBA karriere – nemlig at vinde et mesterskab. Det er uden tvivl, derfor han er blevet hentet til klubben, og han kommer på prøve allerede fra start.

Se andre spændende artikler