fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dallas Mavericks

Optakt: NBA Western Conference 2017/18

NBA sæsonen er over os. Vi har taget et kig på, hvordan sæsonen vil gå for alle holdene i Western Conference. Hvordan vil det gå dit hold?

Foto: Michael Tipton - flickr.com
Forrige1 af 4Næste
Brug ← → piletaster for at skifte

Toppen af poppen

Golden State Warriors

Der hersker ikke megen tvivl om, at Golden State er det bedste hold i NBA – igen. Kevin Durant gik ned i løn for, at Stephen Curry og Andre Iguodala kunne få, hvad de fortjente.

Nick Young, Omri Casspi og Jordan Bell er kommet til holdet. Nick Young er en dynamisk scorer og en god skytte, men han er uforudsigelig og ikke kendt for sine kloge beslutninger. Omri Casspi er en solid spiller, som virker til at være skabt for at spille på dette Warriors hold. Jordan Bell bliver allerede sammenlignet med Draymond Green. De rige blev rigere.

 

Ambitionerne er høje

Houston Rockets

Houston faldt fra hinanden i playoffs sidste år mod San Antonio Spurs, da James Harden løb tør for gas. Ind træder Chris Paul. Ikke engang i Marc D’Antonis vildeste drøm, kunne han forestille sig at være i spidsen for et hold med to verdensstjerne point guards. Med Chris Paul på holdet er håbet, at han vil tage noget af byrden fra Harden – på samme måde som The Rock har lettet Vin Diesels arbejde i Fast and Furious filmene.

Med systemet og sine to stjerne-guards skal Houston nok flyve igennem den regulære sæson. Hvis Houston ikke når til finalerne i West, vil kritikkerne kaste sig over James Harden og Chris Paul.

Hvor langt når James Harden og Houston Rockets i år? Foto: Flickr – Keith Allison

San Antonio Spurs

Tre ting i livet kan vi være sikker på; døden kommer efter os alle, skatter vil blive indkrævet og Spurs vinder basketballkampe.. Lonzo Ball var endnu ikke født, da Spurs sidst missede playoffs. Spurs’ startere er blevet ældre, Tony Parker er skadet, Kawhi har småskader og de mistede sidste års fan favorit Jonathan Simmons. Vil nogen alligevel være overrasket, hvis San Antonio ligger på en anden plads i West, når kalenderen viser april?

LaMarcus Aldrige har renset luften med Gregg Popovich, og er klar til at vise, at han er bedre end præstationerne i playoffs. Dejounte Murray er en spændende spiller, som kan gå et niveau op. Brandon Paul er den nye Jonathan Simmons.

 

Oklahoma City Thunder

Oklahoma City huser det eneste hold i Western Conference, som kan udfordre Golden State på star-power. Russell Westbrook, Carmelo Anthony og Paul George sikrer Thunder en offensiv superstjerne på banen hele kampen. Thunders bænk er et stort spørgsmålstegn. Udover Patrick Pattersson har ingen spillet betydningsfulde minutter i NBA. Det bliver interessant at følge holdet i løbet af sæsonen – med de tre stjerner vil der være garanti for drama. Paul Pierce valgte for nogle dage siden Oklahoma City som sit bud på, hvem der ville vinde mesterskabet i år, så der er høje forventninger til Thunder-mandskabet. Oklahoma City er dog også kandidater til at underpræstere på grund af dårlig kemi blandt stjernerne.

Forrige1 af 4Næste
Brug ← → piletaster for at skifte

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

NBA

Gruppespillet i NBA's In-Season turnering er nu færdigspillet, og otte hold er gået videre til kvartfinalerne. Få overblikket her.

NBA

Ifølge The Athletics' Shams Charania sælger Mark Cuban majoritetsandelen af Dallas Mavericks til Miriam Adelson og hendes familie med en værdisætning af franchisen til...

NBA

Det er stadigvæk en ung NBA-sæson, men der begynder allerede at danne sig et billede af, hvem der kommer til at konkurrere for det...

NBA

Kevin Durant passerede i nat Elvin Hayes som den 11. mest scorende spiller i NBA´s historie.

NBA

Kampen mellem Bucks og Mavericks bød på god underholdning, massere af point og dårligt forsvar da de to tophold tørnede sammen natten til søndag....

Golden State Warriors

Draymond Green fik tidligere på ugen sin karrieres største bødestraf, efter han blev udvist for at tage kvælertag på Rudy Gobert i en kamp....

Golden State Warriors

Draymond Green er blevet suspenderet i fem kampe af NBA, efter han tog kvælertag på Rudy Gobert i opgøret mod Minnesota Timberwolves tirsdag.

NBA

Der skulle ikke gå lang tid, før kampen mellem Golden State Warriors og Minnesota Timberwolves brød ud i kaos, hvor Draymond Green blev smidt...