#Offcourt – Booker vs Dieng, Harden vs Brewer og fire fremragende fails

Her på Fullcourt har vi et nyt koncept, som vi kalder #Offcourt. Dette ugentlige segment vil fremhæve flere forskellige sjove, seje og pudsige øjeblikke i livet både på og udenfor basketball banen på samtlige sociale medier.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Den ugentlige #Offcourt er tilbage, og vi giver jer lidt højdepunkter fra ugen der gik.

Tjek dette finurlige klip ud, med en mand som har fået en rigtig dårlig plads, lige bagved LeBron James.

https://www.instagram.com/p/Bs7M-MyA43B/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=wvo3p0t3mm3s&fbclid=IwAR0pnbEk6NxKUXyqB1T-m3LcHUL1oHIbve-s5VQqx0_dOnuqp0d8n6HN7TU

Hvis man kigger på forskellen mellem at spille i Los Angeles og Oklahoma City, så kan det illustreres sådan.

https://www.instagram.com/p/Bs9IQ94lMZH/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=qtb21mvcg8sy&fbclid=IwAR01Z4h5Q0a5I9ANSJAVZJZFqZ-a5A1GGqU_lt0eEmfxhuMHJ6lwXMPDt68

Så blev Carmelo Anthony tradet til Chicago Bulls og bliver højst sandsynligt fritstillet i løbet af næste uge, inden trade deadline. Hans arbejdsløshed kommer nogenlunde til at se sådan ud.

Fra et bus-klip til et andet. Denne reklame med tre Utah Jazz-spilere Donovan Mitchell, Rudy Gobert og Ricky Rubio er lidt speciel. Miav!

Hvis du skruer lidt op for volumen på det næste klip, så kan du høre Russell Westbrook og Jusuf Nurkic grine lidt af hinanden.

https://www.instagram.com/p/Bs9eqoJF9-T/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=s9z2t447re66&fbclid=IwAR3y74E_F5ItulG2yr503IXrwkOHTh-O5fJgkNi1cYzCeapmQwEf3KvlJ3k

Detroit Pistons vandt over New Orleans Pelicans forleden, dog var Blake Griffin ikke helt tilfreds i interviewet efter kampen. Her kommer Reggie Jackson ind i billedet, med en portion rigtig dårlig timing.

Dirk Nowitzki sagde på i pressemeddelse, at han altid har ønsket at vinde dunke konkurrencen. Det synes Luka Doncic var mega fedt, så han annoncerede i et tweet, at de begge stiller op i år. Ingen af dem er lige frem højdespringere.

Marcus Smart havde det lidt sjovt med at efterligne hans holdkammerat Jayson Tatum. Synes I det ligner?

Prøv at læg mærke til Rajon Rondo på det næste klip. Han prøver virkelig at være snedig, men dommerne fangede ham.

Stephen Curry havde lige en lille dans til os, før han ramte hans fjerde 3’er i træk. (Spoiler alert, der kommer mere med Steph Curry)

Booker vs. Dieng

Devin Booker og Gorgui Dieng blev begge vist ud i samme kamp, på grund af lidt tumult på banen. Det eskalerede for at sige det mildt, og endte i at de ville mødes ude ved omklædningsrummene. Gorgui Dieng blev spurgt på pressemødet efter kampen, om hvorfor han ville mødes med Booker. Det var åbenbart bare fordi han ville bytte trøjer.

Brewer vs. Harden

Vi har endnu en lille beef, som skete da Philadelphia 76’ers mødte Houston Rockets. Her var Corey Brewer helt opsat på at genere James Harden, så meget som muligt. Prøv bare at tjek disse to klip ud.

https://www.instagram.com/p/Bs65zs9nUe4/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=bezne8zgsq5h&fbclid=IwAR0A7WUy5M_ca2rqtAlNtHsbW2_EJKQnCCVDavnSsh9dmK3eRRf05JQmmYo

https://www.instagram.com/p/Bs67qoCBcGY/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=13stir4ksi73m&fbclid=IwAR1DTk7PN_LjGef_xJYLTiMqduEZ-6JueknvqOd5IOilW2bzUhU5cCn3hXM

Fire fremragende fails

Denne uge har stået i uheldets tegn. De næste fire klip, kan man næsten ikke lade være med at grine af.

Oklahoma City Thunders store New Zealander Steven Adams havde lige pludselig lyst til at efterligne Russell Westbrook, men fik vidst taget lidt for mange skridt.

https://www.facebook.com/bleacherreport/videos/2174872159396463/

Kyle Korver kunne slet ikke lade hver med at grine, da han fejlede fuldstændig.

PJ Tucker stod nok for det mest mærkelige fail. Hvorfor tager han ikke bolden?!

Det sidste fail, er Stephen Curry. Som mange nok allerede har set, så havde han en fuldstændig uheldig situation, på en af de største scener i NBA og på nationalt tv.

https://www.instagram.com/p/Bs7Ngx6BnwQ/

Missede du sidste uges #Offcourt, så finder du den her!

Se andre spændende artikler