NBA er tilbage

NBA er tilbage på skærmen, og det er Kevin Durant også. Durant og Irving leder Nets til sejr over Warriors og George scorer 33 i sejr over rivalerne fra Lakers.
Paul George - USA
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Los Angeles Lakers – Los Angeles Clippers

LeBron James og resten af Los Angeles Lakers kunne fejre deres mesterskab endnu en gang, da de modtog deres mesterskabsringe. Det blev dog ikke overskriften for aftenen, da de efterfølgende skulle møde Los Angeles Clippers. Lakers er store favoritter til mesterskabet i denne sæson, imens Clippers skal prøve at rette op på sidste sæsons skuffende exit i slutspillet. Der er lang vej, men Clippers tog det første lille skridt i nattens kamp, da de besejrede mestrene 116-109 med en varm Paul George i spidsen. George scorede 33 point, tog seks rebounds og skød ekstremt effektivt fra gulvet. Leonard havde 26 point.

Lakers’ Marc Gasol og Dennis Schröder startede begge i deres debut for mestrene, dog med lidt forskelligt udkom. Gasol havde nul point og fem fejl imens Schröder scorede 14 point, tog 12 rebounds og havde 8 assists. Også Montrezl Harrel havde en flot debut, da han bragte sædvanlig energi fra bænken og kviterede med 17 point og 10 rebounds. På den anden side af banen debuterede også de nyerhvervede Serge Ibaka, Luke Kennard og Nicolas Batum.. Ibaka scorede 14 point, Kennard fire point på 28 minutter og Batum scorede tre point og havde seks rebounds.

Lakers og Clippers er tilbage på skærmen 1. juledag, hvor Lakers tager i mod Mavericks og Clippers, Nuggets.

 

Brooklyn Nets – Golden State Warriors

Kevin Durant er tilbage efter 1,5 år fra banen, efter han blev skadet for Warriors i finalerne i 2019. I aftes stod selv samme Durant overfor sine tidligere holdkammerater, da han og resten af Brooklyn Nets tog i mod Golden State Warriors. Og det var selv samme Durant, der var tilbage efter en seriøs skade. Durant scorede eller assisterede i Nets’ første 10 point. 22 point blev det til i kampen, da han blot spillede 25 minutter for ikke at risikere noget. Den nye duo i Brooklyn har taget mange overskrifter, men har blot spillet denne ene kamp sammen. Den anden del af duoen, Kyrie Irving, satte også sit præg på kampen med 26 point, fire rebounds og fire assists. Caris LeVert havde 20 point, ni rebounds og fem assists fra bænken og så rigtig god ud. Harris, som modtog en stor forlængelse denne off-season, scorede 10 point og var med fra start.

Steph Curry var tilbage for Warriors, efter han blev skadet i hånden sidste år. Curry havde 20 point og 10 assists i nattens kamp. Udover Curry var det et nyt Warriors-mandskab, der tog banen i Brooklyn. Den nye konstellation med andet-valget fra dette års draft, James Wiseman og Kelly Oubre Jr. var at finde fra start sammen med Andrew Wiggins og Eric Paschall. Draymond Green var ikke med i nattens opgør grundet en øm fod. Han forventes at være tilbage inden længe. Wiseman havde en flot debut, hvor han scorede 19 point og tog 10 rebounds.

Begge hold er tilbage i aktion 1. juledag, hvor Nets spiller mod Celtics og Warriors gæster Bucks.

Se andre spændende artikler