fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Golden State Warriors

Langt NBA-synderegister: Så mange penge er Draymond Green gået glip af på grund af bøder

Draymond Green fik tidligere på ugen sin karrieres største bødestraf, efter han blev udvist for at tage kvælertag på Rudy Gobert i en kamp. Men hvor mange penge er han i alt gået glip af på grund af diverse bøder?

Foto: Michael R. Smith/The Sports Pulse

$2,231,780.

Så mange penge er Golden State Warriors´ Draymond Green gået glip af i løbet af sin hidtil 11 år lange NBA-karriere.

Lad den lige synke ind.

Omregnet til danske kroner løber bøderne op i hele 15,320,306 mio. kr.

Det fremgår af en opgørelse på hjemmesiden spotrac.com, hvor man blandt andet kan dykke ned i holdenes lønninger og meget mere.

Draymond Green´s NBA-synderegister er efterhånden rigtig langt, og tidligere på ugen blev den en smule længere, da Green blev udvist for at tage kvælertag på Minnesota Timberwolves´ Rudy Gobert.

Denne handling kostede Draymond Green en karantæne på fem kampe. Med andre ord kostede det ham også $769,970, eller hvad der svar til over fem millioner danske kroner.

Gavmild donor til NBA-bødekassen

Den kontroversielle Warriors-spiller har et utal af gange været i NBA´s søgelys for usportslige handlinger, og den, der har ramt Green´s pengepung hårdest, er klart den seneste episode med Rudy Gobert, men også i sidste sæson måtte han frem med checkhæftet.

Dengang gik det udover Domantas Sabonis, der blev trådt på sin brystkasse af Green i en kamp mellem Warriors og Sacramento Kings, hvilket udløste en bøde på $177,976.

En bøde på samme niveau fik han blot en måned forinden, da han samlede sin 16. tekniske fejl op i sæsonen i en kamp mod Los Angeles Clippers.

Af Spotrac.com´s opgørelse fremgår sidste års store skandale fra Warriors-lejren ikke, hvor Draymond Green gav sin nu daværende holdkammerat Jordan Poole en knytnæve og sendte ham i gulvet under en træning. Green fik en bøde, men størrelsen af denne er uvist.

Selvom at bødernes samlede værdi løber op i et vanvittigt højt beløb, kommer familien Green ikke til at gå sultne i seng. Så sent som i sommer skrev Green under på en fire-årig kontraktforlængelse med Golden State Warriors af en værdi på $100 mio. I løbet af karrieren hidtil lyder amerikanerens løn på svimlende $178 mio før skat, mens der er $75 mio over de næste tre sæsoner i vente.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

NBA

Kevin Durant passerede i nat Elvin Hayes som den 11. mest scorende spiller i NBA´s historie.

Golden State Warriors

Draymond Green er blevet suspenderet i fem kampe af NBA, efter han tog kvælertag på Rudy Gobert i opgøret mod Minnesota Timberwolves tirsdag.

NBA

Der skulle ikke gå lang tid, før kampen mellem Golden State Warriors og Minnesota Timberwolves brød ud i kaos, hvor Draymond Green blev smidt...

EuroLeague

Den tidligere Virtus Segafredo Bologna-cheftræner Sergio Scariolo er angiveligt i Milwaukee Bucks´ søgelys.

NBA

Det var spændende til det sidste i kampen mellem Golden State Warriors og Phoenix Suns, hvor det til sidst var Suns, der endte med...

Analyser

Hvad skal vi afkode af Deni Avdijas ansigt her? Enten er han begejstret over, at NBA-sæsonen starter i nat, eller også er han rasende...

Atlanta Hawks

Reginald ´Reggie´ Kissoonlal har landet en kontrakt hos College Park Skyhawks i NBA G League, skriver hans agent på det sociale medie X.

Analyser

Utah Jazz overgik alles forventninger i sidste sæson. Lauri Markkanen var lige pludselig verdens bedste basketballspiller, mens Walker Kessler leverede sin bedste 'prime Rudy...