fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Golden State Warriors

Langt NBA-synderegister: Så mange penge er Draymond Green gået glip af på grund af bøder

Draymond Green fik tidligere på ugen sin karrieres største bødestraf, efter han blev udvist for at tage kvælertag på Rudy Gobert i en kamp. Men hvor mange penge er han i alt gået glip af på grund af diverse bøder?

Foto: Michael R. Smith/The Sports Pulse

$2,231,780.

Så mange penge er Golden State Warriors´ Draymond Green gået glip af i løbet af sin hidtil 11 år lange NBA-karriere.

Lad den lige synke ind.

Omregnet til danske kroner løber bøderne op i hele 15,320,306 mio. kr.

Det fremgår af en opgørelse på hjemmesiden spotrac.com, hvor man blandt andet kan dykke ned i holdenes lønninger og meget mere.

Draymond Green´s NBA-synderegister er efterhånden rigtig langt, og tidligere på ugen blev den en smule længere, da Green blev udvist for at tage kvælertag på Minnesota Timberwolves´ Rudy Gobert.

Denne handling kostede Draymond Green en karantæne på fem kampe. Med andre ord kostede det ham også $769,970, eller hvad der svar til over fem millioner danske kroner.

Gavmild donor til NBA-bødekassen

Den kontroversielle Warriors-spiller har et utal af gange været i NBA´s søgelys for usportslige handlinger, og den, der har ramt Green´s pengepung hårdest, er klart den seneste episode med Rudy Gobert, men også i sidste sæson måtte han frem med checkhæftet.

Dengang gik det udover Domantas Sabonis, der blev trådt på sin brystkasse af Green i en kamp mellem Warriors og Sacramento Kings, hvilket udløste en bøde på $177,976.

En bøde på samme niveau fik han blot en måned forinden, da han samlede sin 16. tekniske fejl op i sæsonen i en kamp mod Los Angeles Clippers.

Af Spotrac.com´s opgørelse fremgår sidste års store skandale fra Warriors-lejren ikke, hvor Draymond Green gav sin nu daværende holdkammerat Jordan Poole en knytnæve og sendte ham i gulvet under en træning. Green fik en bøde, men størrelsen af denne er uvist.

Selvom at bødernes samlede værdi løber op i et vanvittigt højt beløb, kommer familien Green ikke til at gå sultne i seng. Så sent som i sommer skrev Green under på en fire-årig kontraktforlængelse med Golden State Warriors af en værdi på $100 mio. I løbet af karrieren hidtil lyder amerikanerens løn på svimlende $178 mio før skat, mens der er $75 mio over de næste tre sæsoner i vente.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Internationalt

Iffe Lundberg siger farvel til Virtus Bologna efter to sæsoner.

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

NBA

Mandag aften amerikansk tid udløber NBAs eksklusivitetsforhandlinger med de nuværende rettighedshavere, og dermed åbnes der op for forhandlinger med øvrige bejlere til NBA-rettighederne.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

NBA

Grundspillet er ovre, og vi indleder derfor nu den bedste del af NBA-sæsonen. Før slutspillet går i gang, skal otte hold blive til fire...

NBA

Victor Wembanyma var tæt på at skrive NBA-historie, da San Antonio Spurs natten til onsdag dansk tid tabte snævert til Denver Nuggets, og den...

Chicago Bulls

30-årige Otto Porter Jr. har meddelt, at han har valgt at indstille sin karriere efter 11 sæsoner i NBA.