fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Brooklyn Nets

Kevin Durant og Draymond Green taler ud

I den nyeste episode af Bleacher Report-showet “Chips” med Draymond Green er superstjernen Kevin Durant gæst, og de tidligere Golden State Warriors-holdkammerater afdækkede en masse spændende emner.

Foto: FIBA.basketball

Chips With Draymond Green

Golden State Warriors-forsvarsankeret Draymond Green laver i samarbejde med Bleacher Report et show kaldet “Chips”, hvor diverse NBA-stjerner gæster Draymond Green, som agerer interviewer. I går udkom en ny episode, og her var det Kevin Durant, som Green for nogle uger siden vandt OL-guld med, der gæstede showet.

De to amerikanere kom inde må en lang række emner, og især et emne var meget spændende, idet at det var forholdet mellem Green og Durant, som har været noget diskuteret i medierne siden Durant´s exit fra GSW.

Du kan se interviewet her:

Interne uroligheder

Vi husker alle den famøse situation med Draymond Green og Kevin Durant i en kamp mod Los Angeles Clippers tilbage i 2018, hv0r de to NBA-superstjerner havnede i en heftig diskussion. Situationen startede efter Green greb en defensiv rebound i de døende sekunder af den ordinære spilletid, for blot at løbe frem med bolden og miste den, imens tiden løb ud.

Green havde intet blik for sine holdkammerater i denne episode, for ved hans side var der blandt andet en tydeligt frustreret Kevin Durant, som ønskede at få sendt et skud afsted.

Diskussionen fortsatte dog i omklædningsrummet, hvor de to kamphaner fik lufter deres frustationer overfor hinanden. Indtil nu har man ikke vist meget om, hvilken betydning denne episode fik for Durant´s afgang fra GSW, men det kan du høre mere om i ovenstående interview, hvor de nykårede OL-mestre mødes til en snak.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Du kan se situationen herunder:

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 20 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce

Andre artikler med dette emne

NBA

Følg med i denne artikel-serie, hvor Fullcourts NBA-redaktion vil give deres forudsigelser for sæsonen.

Brooklyn Nets

Her er der highlights fra opgøret mellem de forsvarende mestre Milwaukee Bucks og Brooklyn Nets. Milwaukee-mandskabet sejrede med cifrene 127-104.

Golden State Warriors

Her er der highlights fra nattens kamp mellem Los Angeles Lakers og Golden State Warriors. Et opgør, som Warriors trak sig bedst ud af.

NBA

Følg med i denne artikel-serie, hvor Fullcourts NBA-redaktion vil give deres forudsigelser for sæsonen.

NBA

Ben Simmons-sagaen har taget en ny drejning, og australierens holdkammerat Joel Embiid lægger ikke skjul på, hvor han står i forhold til den 25-årige...

Atlanta Hawks

Mandag aften var der deadline for forlængelse af spillere draftet i 2018. Det resulterede i et par store kontrakter, samt én spiller der ikke...

NBA

Det vil fremover være muligt at se et splinternyt, dansk NBA magasinprogram ved navn ´Crunch Time´ på TV 2 Play. Programmet vil have Thomas...

NBA

Klay Thompson står til at få comeback i den kommende sæson, og det rejser en masse spørgsmål for Golden State Warriors.