fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Golden State Warriors

Golden State Warriors ordner Portland Trail Blazers i første kamp

Golden State Warriors slog Portland Trail Blazers, 121-109 på trods af at have sluttet tredje periode uafgjort med 88 point hver.

Foto: Jim Mattis, flickr

Portland formåede at holde Warriors inden for rækkevidde helt indtil fjerde quarter, hvor de måtte sande at Golden State havde for meget at komme med offensivt og defensivt.

Trail Blazers talentfulde backcourt bestående af Damian Lillard og CJ McCollum kæmpede med næb og klør for at holde deres mandskab inde i kampen, hvilket de også formåede i specielt første halvleg, hvor de scorede flere point som par end nogensinde før.

Jason McIntyre fra Fox Sports bemærkede, at Portland faktisk er en slags baby Warriors, men uden katalysatoren i Draymond Green. En livsvigtig faktor til Golden States fremragende resultater.

https://twitter.com/jasonrmcintyre/status/853729665516683264

Draymond Green formåede igen i aften at bevise hans utrolige værd for Warriors-mandskabet med 19 point, 12 rebounds, 9 assists og mest bemærkelsesværdigt 5 blocks og 3 steals. En gennemført klinisk kamp af den 27-årige All Star.

Stephen Curry og Kevin Durant scorede samlet 61 point. Dette blev dog overgået af Portlands super-backcourt som scorede 75 af Trail Blazers’ 109 point.

Portland Trail Blazers får mulighed for revanche på onsdag.

Foto: Jim Mattis, Flickr

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Internationalt

Iffe Lundberg siger farvel til Virtus Bologna efter to sæsoner.

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

NBA

Mandag aften amerikansk tid udløber NBAs eksklusivitetsforhandlinger med de nuværende rettighedshavere, og dermed åbnes der op for forhandlinger med øvrige bejlere til NBA-rettighederne.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

Internationalt

Team USA nærmer sig et drabeligt mandskab til OL 2024, hvor blandt andet Lebron James, Stephen Curry, Kevin Durant og Joel Embiid vil være...

NBA

Grundspillet er ovre, og vi indleder derfor nu den bedste del af NBA-sæsonen. Før slutspillet går i gang, skal otte hold blive til fire...

Boston Celtics

NBA sæsonen er snart ved at være ovre for i år. Dermed er det blevet tid til sæsonens sidste power ranking. Der bliver fokuseret...