fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Golden State Warriors

Golden State Warriors-juvel får kæmpe kontrakt

Den unge Warriors-guard skulle eftersigende være tæt på at skrive under på en ny kontrakt hos sidste sæsons mestre.

Foto: MGoBlog, flickr.com

Det har været lidt af en rutsjebanetur for unge Jordan Poole over den seneste tid, men nu er han eftersigende meget tæt på at underskrive en ny 4-årig aftale med sidste års mestre fra Golden State Warriors.

Det rapporterer flere medier her til aften, heriblandt ESPN’s Adrian Wojnarowski.

Aftalen skulle lyde på lidt over 1.000.000.000kr over en periode på fire år. Nej, det er ikke en fejl. Det er over en milliard kroner!

Som nævnt først i artiklen, så har det været et par vilde uger for unge Jordan Poole. Først var det et par på hovedet fra holdkammerat og veteran hos Warriors, Draymond Green, og nu skriver den 23-årige guard under på en kæmpe kontrakt.

Jeg er en 25-årig NBA skribent, som skriver en masse via Fullcourt, min egen hjemmeside og et par andre steder. Twitter er det bedste sted at følge mig! Kæmpe forkærlighed til Bam Adebayo og Mikal Bridges.

Andre artikler med dette emne

NBA

Slutspillet begynder at nærme sig, og man skulle gerne begynde at kunne se en hierarkisk orden blandt holdene. Der er dog stadig mange hold,...

NBA

Tidligere Warriors-spiller Gary Payton II vender tilbage til Golden State efter en halv sæson for Trail Blazers.

Golden State Warriors

Det tyder på, at der er en stor handel på vej

Golden State Warriors

Efter Curry pådrag sig en skade i kampen mod Dallas, må han nu se til på bænken de næste par uger.

NBA

Boston Celtics tog imod deres tidligere finalemodstandere, Golden State Warriors, hvor de kæmpede sig tilbage og vandt en svær kamp efter forlænget spilletid.

NBA

Klumme: Det har været endnu et fantastisk år i NBA. Vi kigger tilbage på de største øjeblikke, som har været definerende for 2022.

NBA

Christmas Day havde fem underholdende kampe, og det afspejler sig i den grad også i aftenens top 10, hvor man blandt andet kan se...

NBA

Det er blevet tid til en af de bedste dage for NBA-fans i hele verden. Vi ser frem på alle fem kampe, hvor der...