fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Durant om Kyries comeback: ”Han gør spillet så meget nemmere for alle andre”

Læs nogle af reaktionerne omkring Kyrie Irvings comeback. Du kan læse holdkammeraternes og trænerens kommentarer samt reaktioner fra rundt omkring i ligaen.

Foto: Fiba.com

Kyrie Irving fik i nat sin debut i årets NBA sæson. Efter otte måneders fravær stod han igen på gulvet iført en Brooklyn Nets trøje ved siden af sine holdkammerater. Irving har været et af de store samtaleemner i løbet af sæsonen, da han ikke ville modtage Covid-19 vaccinen, og dermed ikke kunne deltage i holdets hjemmekampe i Brooklyn. Det kan han stadig ikke, men Irving har nu fået lov til at spille holdets udekampe, hvilket var tilfældet, da han debuterede imod Indiana Pacers. Nets vandt kampen 129-121, hvor Irving scorede 22 points.

Hele NBA var spændte på Irvings retur til gulvet, men i første halvleg blev han overskygget af Lance Stephenson, der vendte hjem til Indiana. Han startede med at score 20 points på bare seks minutter.

”Jeg har debuteret mange gange, men intet slår det her”

Kyrie Irving har holdt sig klar til at vende tilbage, og i nat kunne han så realisere drømmen om at stå på den store scene igen. Han reflekterede over, hvad det betød at være tilbage:

“Jeg har debuteret mange gange, men intet kommer tæt på den her”

”Det betyder bare lidt mere, når man har siddet ude i otte måneder, og man så skal tilbage, der er bare så meget usikkerhed omkring det. Hvor mange minutter? Hvordan er flowet i spillet? Hvordan føler mine holdkammerater? Du har ingen idé. Så jeg gik bare ind med et åbent sind, og med en plan om at være til stede og gøre alt for at vinde”

Irvings retur blev i første halvleg overskygget af den karismatiske Lance Stephenson, der gik amok. Det var også noget Irving kommenterede på efter kampen:

”Det ramte os i første halvleg, da vi bare så Lance Stephenson vise den bedste udgaves af hans show. Jeg sagde til Lance under kampen ’jeg tror aldrig, jeg har set dig have et quarter med 20 points’ Hans debut her i Indiana, vi vidste det ville være stort, men vi vidste ikke, at han ville levere, som han gjorde. Det tog vi alle personligt ud til anden halvleg”

Der er stadig usikkerhed om, hvad fremtiden bringer for Kyrie. Det er ikke optimalt, at han kun spiller udebanekampene, men intet er optimalt i ligaen for tiden. Det gælder dog om at få det bedste ud af det man har, og Irving har ikke de store fremtidsforudsigeler:

”Jeg tager det bare en dag af gangen. Som jeg sagde tidligere i sæsonen, det er ikke en optimal situation, og jeg beder til at vi finder ud af det, så vi kan komme frem til en kollektiv aftale. Om det bliver ligaen eller noget andet, der vil gøre det lettere for os at håndtere situationen. Jeg tror alle føler det med Covid og vaccinerne. Jeg vil bare ikke have det til at handle om mig, og altså ikke bare at lempe reglerne for mig. Jeg ved, hvad konsekvenserne var, og jeg ved stadig, hvad konsekvenserne er. Men nu tager vi det bare en dag af gangem, og jeg skal bare nyde, at jeg kan spille med mine holdkammerater”

Holdets reaktioner

Brooklyn tog sejren og efter kampen kunne man høre spillerne reflektere over, hvad det betød at have Irving tilbage i truppen:

Kevin Durant: ”Det var fantastisk at have ham tilbage. Jeg har savnet hans tilstedeværelse i omklædningsrummet, hans energi og hans vibe omkring holdet. Hans spillestil er så flot, det gør spillet så meget nemmere for alle andre derude. Basketball skal være glad for at have ham tilbage.”

Også holdkammeraten James Harden fortalte, hvordan det var at se Irving tilbage på gulvet:

”Han så komfortabel ud, som han plejer. Hans fart og rytme, det lignede Kyrie derude. Det kommer til at tage tid, fordi vi lige skal vænne os til at have ham på udebane, men ikke hjemme, men vi har været en robust gruppe hele året, så vi skal nok finde ud af det på et tidspunkt”.

Cheftræner Steve Nash har haft sit at se til omhandlende Kyrie Irving, men han var glad for at se ham på gulvet igen:

”Han ligner sig selv. Han er så talentfuld. Du kan se, at rytmen stadig er der. Det er dog stadig tilvænning, og vi skal give ham plads, mens han vender tilbage. Men i aftenens kamp gjorde han det glimrende”

Reaktioner fra rundt omkring i ligaen

Her kan du se nogle reaktioner fra NBA på Twitter:

James Harden

Jamal Crawford

André Roberson

Wilson Chandler

Skrevet af

Jeg overtog posten som NBA-Redaktør på siden i september 2021 med min dygtige medredaktør Mikkel Tofte Langerhuus. Jeg har været ved Fullcourt siden august 2019. Jeg har i mange år haft stor interesse for NBA, men jeg dækker også college-basketball.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

NBA

Jimmy Butler var her, der og alle vegne i nattens kamp 6, hvor Miami Heat sikrede sig sejren i Boston, hvilket betyder, at serien...

Nyhedsoversigt

Los Angeles Lakers har hentet deres nye cheftræner hos Milwaukee Bucks

Dallas Mavericks

Efter to sæsoner uden slutspil er Golden State Warriors tilbage på toppen i Western Conference. Det står klart efter en overbevisende sejr i nat...

Dallas Mavericks

Det regnede både ind i hallen og ned i kurven for Dallas mavericks, da de i nat tog deres første sejr i serien mod...

Dallas Mavericks

Hjemmeholdets fans kunne i nat gå fra Chase Center fyldt med glæde og optimisme. I 48 minutter havde de set Golden State Warriors brillere...

NBA

Så er der ny podcast fra Fulltalk, hvor vi drøfter Conference Finals i både øst og vest i NBA.

NBA

Deandre Ayton og Phoenix Suns røg i søndags ud af slutspillet. Dermed er spekulationerne om, at parterne går hver til sit begyndt.

NBA

Orlando Magic vandt i nat draft-lotteriet, hvilket betyder, at de vælger først i draften til sommer.