fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Boston Celtics

De atletiske evner gjorde udfaldet i Celtics sejr

Det blev heller ikke til en tæt afslutning på kamp 3 af dette års NBA Finals. Hjemmeholdet, Boston Celtics, vandt overbevisende 116-100 over det rutinerede Warriors mandskab.

Foto: Michael R. Smith/The Sports Pulse - Flickr

Der var lagt op til en neglebidder af en kamp mellem Boston Celtics og Golden State Warriors. Det blev dog igen en kamp præget af store forspring og ingen crunchtime.

Celtics satte sig tidlig på kampen, og gik fra første periode med en 11 points føring. Jaylen Brown var i et helt andet gear i første periode, hvor han scorede 17 point og leverede 3 assists.

Generelt var det et langt mere aggressivt Boston mandskab sammenlignet med kamp 2, og de udnyttede deres unge atletiske ben samt størrelsen til at få nemme point i feltet. Celtics fik hele 52 point i feltet, hvilket næsten var det dobbelte af Warriors.

Især Stephen Curry fik lov til at arbejde i forsvaret. Både Tatum, Brown og Smart gik målrettet efter matchups med Curry, og det resulterede i flere gode afslutninger. Curry svarede dog igen i den anden ende med 31 point på 54 procent fra gulvet.

Trods et klart nederlag fik Warriors dog endelig produktion fra Klay Thompson. Efter de første to kampe med henholdsvis 15 og 11 point, tog Klay revanche med 25 point i nattens kamp. Han var tilmed bedste mand på gulvet af starterne målt på plus/minus.

Warriors er nu yderst presset gående ind til kamp 4, der spilles natten til lørdag i TD Garden.

Skrevet af

NBA skribent og til dagligt at finde i Århus. Har et årligt Space Jam ritual, og tilhænger af pass-first spillestillen med Spurs og Warriors som forbilleder.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

Flere Euroleague-klubber er på jagt efter at få den danske NBA-spiller Iffe Lundberg på kontrakt, beretter den troværdige italienske journalist Luca D´Alessandro.

NBA

Nattens draft bød på flere overraskelser. Her er en oversigt over de mest bemærkelsesværdige valg i nattens draft.

NBA

Årets NBA draft er blevet afviklet, og Orlando Magic valgte Paolo Banchero fra Duke som den første i årets draft.

NBA

Caleb Swanigan er gået bort i en alder af 25 år. Han spillede tre sæsoner i NBA - senest for Portland Trail Blazers i...

Brooklyn Nets

Kyrie Irving og Brooklyn Nets skulle, ifølge Shams Charania fra The Athletic, være havnet i en blindgyde i forhandlingerne om Irvings fremtid på holdet.

NBA

Fullcourts NBA Draft guide 2022 vil gøre dig klogere på de kommende NBA-spillere. Her er et overblik og en gennemgang over mange af de...

Boston Celtics

Efter en 13 point sejr over Boston Celtics kan Golden State Warriors tilføje endnu en Larry O'Brien pokal til trofæskabet. Stephen Curry var nok...

NBA

Natten til torsdag blev den ombejlede center Christian Wood traded til Dallas fra Houston.