fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Boston Celtics

De atletiske evner gjorde udfaldet i Celtics sejr

Det blev heller ikke til en tæt afslutning på kamp 3 af dette års NBA Finals. Hjemmeholdet, Boston Celtics, vandt overbevisende 116-100 over det rutinerede Warriors mandskab.

Foto: Michael R. Smith/The Sports Pulse - Flickr

Der var lagt op til en neglebidder af en kamp mellem Boston Celtics og Golden State Warriors. Det blev dog igen en kamp præget af store forspring og ingen crunchtime.

Celtics satte sig tidlig på kampen, og gik fra første periode med en 11 points føring. Jaylen Brown var i et helt andet gear i første periode, hvor han scorede 17 point og leverede 3 assists.

Generelt var det et langt mere aggressivt Boston mandskab sammenlignet med kamp 2, og de udnyttede deres unge atletiske ben samt størrelsen til at få nemme point i feltet. Celtics fik hele 52 point i feltet, hvilket næsten var det dobbelte af Warriors.

Især Stephen Curry fik lov til at arbejde i forsvaret. Både Tatum, Brown og Smart gik målrettet efter matchups med Curry, og det resulterede i flere gode afslutninger. Curry svarede dog igen i den anden ende med 31 point på 54 procent fra gulvet.

Trods et klart nederlag fik Warriors dog endelig produktion fra Klay Thompson. Efter de første to kampe med henholdsvis 15 og 11 point, tog Klay revanche med 25 point i nattens kamp. Han var tilmed bedste mand på gulvet af starterne målt på plus/minus.

Warriors er nu yderst presset gående ind til kamp 4, der spilles natten til lørdag i TD Garden.

Skrevet af

NBA skribent og til dagligt at finde i Århus. Har et årligt Space Jam ritual, og tilhænger af pass-first spillestillen med Spurs og Warriors som forbilleder.

Andre artikler med dette emne

NBA

Phoenix Suns må undvære deres nyligt erhvervede superstjerne Kevin Durant i mindst to uger, efter han onsdag vrikkede om på sin ene anklen under...

NBA

Radioprogrammet Buzzer Beater med Morten Stig Jensen har fået forlænget sin aftale med Radio4 med yderligere et år.

NBA

Boston Celtics' superstjerne Jayson Tatum var brandvarm i nattens All Star-kamp, hvor han scorede 55 point. En ny rekord for point i en All...

NBA

Slutspillet begynder at nærme sig, og man skulle gerne begynde at kunne se en hierarkisk orden blandt holdene. Der er dog stadig mange hold,...

Boston Celtics

Årets NBA All-Star Weekend finder sted i den kommende weekend, 17-19 februar, og tirsdag kom det frem, hvilke navne der kæmper om titlen som...

Boston Celtics

Ugens spillere er blevet kåret i NBA. Valget er faldet på to guards i Shai Gilgeous-Alexander og Derrick White

NBA

Tidligere Warriors-spiller Gary Payton II vender tilbage til Golden State efter en halv sæson for Trail Blazers.

Golden State Warriors

Det tyder på, at der er en stor handel på vej