fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Boston Celtics

De atletiske evner gjorde udfaldet i Celtics sejr

Det blev heller ikke til en tæt afslutning på kamp 3 af dette års NBA Finals. Hjemmeholdet, Boston Celtics, vandt overbevisende 116-100 over det rutinerede Warriors mandskab.

Foto: Erik Drost - Flickr

Der var lagt op til en neglebidder af en kamp mellem Boston Celtics og Golden State Warriors. Det blev dog igen en kamp præget af store forspring og ingen crunchtime.

Celtics satte sig tidlig på kampen, og gik fra første periode med en 11 points føring. Jaylen Brown var i et helt andet gear i første periode, hvor han scorede 17 point og leverede 3 assists.

Generelt var det et langt mere aggressivt Boston mandskab sammenlignet med kamp 2, og de udnyttede deres unge atletiske ben samt størrelsen til at få nemme point i feltet. Celtics fik hele 52 point i feltet, hvilket næsten var det dobbelte af Warriors.

Især Stephen Curry fik lov til at arbejde i forsvaret. Både Tatum, Brown og Smart gik målrettet efter matchups med Curry, og det resulterede i flere gode afslutninger. Curry svarede dog igen i den anden ende med 31 point på 54 procent fra gulvet.

Trods et klart nederlag fik Warriors dog endelig produktion fra Klay Thompson. Efter de første to kampe med henholdsvis 15 og 11 point, tog Klay revanche med 25 point i nattens kamp. Han var tilmed bedste mand på gulvet af starterne målt på plus/minus.

Warriors er nu yderst presset gående ind til kamp 4, der spilles natten til lørdag i TD Garden.

Skrevet af

NBA skribent og til dagligt at finde i Århus. Har et årligt Space Jam ritual, og tilhænger af pass-first spillestillen med Spurs og Warriors som forbilleder.

Andre artikler med dette emne

NBA

Victor Wembanyma var tæt på at skrive NBA-historie, da San Antonio Spurs natten til onsdag dansk tid tabte snævert til Denver Nuggets, og den...

Chicago Bulls

30-årige Otto Porter Jr. har meddelt, at han har valgt at indstille sin karriere efter 11 sæsoner i NBA.

NBA

Morten Stig Jensen er klar med sin første klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert mener, vi skal blive bedre til at snakke om...

Brooklyn Nets

Ben Simmons kommer ikke i kamp igen for Brooklyn Nets i denne sæson på grund af rygproblemer, skriver den amerikanske journalist Ian Begley.

Analyser

En af Danmarks mest kompetente NBA-eksperter, Morten Stig Jensen, bliver ny klummeskribent på Fullcourt.dk.

NBA

Efter at sæsonens favorit blev skadet, er MVP-ræset nu igen åbent. Med en tredjedel af sæsonen tilbage er der også rigeligt tid til at...

NBA

Klumme: Pointfordelingen ved nattens dunkekonkurrence var en hovedrystende omgang, hvor dommerne særligt så ud til at favorisere konkurrencens største profil Jaylen Brown. Selvom Boston...

Golden State Warriors

Trods kontraktudløb med Golden State Warriors til sommer, regner Steve Kerr med at blive enig med klubben om en ny aftale og fortsætte i...