fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Boston Celtics

De atletiske evner gjorde udfaldet i Celtics sejr

Det blev heller ikke til en tæt afslutning på kamp 3 af dette års NBA Finals. Hjemmeholdet, Boston Celtics, vandt overbevisende 116-100 over det rutinerede Warriors mandskab.

Foto: Michael R. Smith/The Sports Pulse - Flickr

Der var lagt op til en neglebidder af en kamp mellem Boston Celtics og Golden State Warriors. Det blev dog igen en kamp præget af store forspring og ingen crunchtime.

Celtics satte sig tidlig på kampen, og gik fra første periode med en 11 points føring. Jaylen Brown var i et helt andet gear i første periode, hvor han scorede 17 point og leverede 3 assists.

Generelt var det et langt mere aggressivt Boston mandskab sammenlignet med kamp 2, og de udnyttede deres unge atletiske ben samt størrelsen til at få nemme point i feltet. Celtics fik hele 52 point i feltet, hvilket næsten var det dobbelte af Warriors.

Især Stephen Curry fik lov til at arbejde i forsvaret. Både Tatum, Brown og Smart gik målrettet efter matchups med Curry, og det resulterede i flere gode afslutninger. Curry svarede dog igen i den anden ende med 31 point på 54 procent fra gulvet.

Trods et klart nederlag fik Warriors dog endelig produktion fra Klay Thompson. Efter de første to kampe med henholdsvis 15 og 11 point, tog Klay revanche med 25 point i nattens kamp. Han var tilmed bedste mand på gulvet af starterne målt på plus/minus.

Warriors er nu yderst presset gående ind til kamp 4, der spilles natten til lørdag i TD Garden.

Skrevet af

NBA skribent og til dagligt at finde i Århus. Har et årligt Space Jam ritual, og tilhænger af pass-first spillestillen med Spurs og Warriors som forbilleder.

Andre artikler med dette emne

Boston Celtics

Ime Udoka kommer ikke til at stå på sidelinjen for Boston i næste sæson

Boston Celtics

Robert Williams III kommer ikke til at få den optimale forberedelse til den kommende NBA-sæson. Han forventes nemlig ude i 4-6 uger på grund...

Golden State Warriors

Efter cirka halvanden sæsons fravær er Golden State Warriors-talentet James Wiseman angiveligt klar til at gøre comeback for klubben, der går ind til den...

Chicago Bulls

Lonzo Ball får ikke den optimale forberedelse inden den kommende NBA-sæson, da han skal under kniven og opereres i sit venstre knæ.

NBA

På det sidste har free-agency været rimelig stille. Men nu har Utah Jazz igen sørget for at ruske godt op i tingene. Det har...

NBA

Andenvalget fra dette års NBA-draft, Chet Holmgren, er blevet ramt af en alvorlig skade i sin fod.

NBA

På fire dage skal der spilles hele 11 rivalopgør, hvor der kommer tryk på i de forskellige arenaer

NBA

Der venter nogle store kampe d. 25 december.