fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Denver Nuggets

De 100 bedste spillere i NBA: 100-91

Her på redaktionen har vi kigget på de 100 bedste spillere i NBA lige nu, hvor du i denne omgang får de ti spillere, der lige nøjagtigt klarede cuttet.

100. Josh Jackson

21 år – Forward – Phoenix Suns

Josh Jackson er ved at gå ind i hans andet år i ligaen. I hans rookie sæson snittede han 13,1 point, 4,6 rebounds og 1,5 assists for Phoenix Suns. Jackson oser af potentiale og kan blive en af de bedste two-way-spillere i ligaen. Lige nu har hans angrebs spil nogle mangler. Specielt hans 3-pointsskud og straffekast. Derimod er hans forsvarsspil meget langt fremme i forhold til hans alder og han snittede et steal og 0,5 blocks som combo-forward sidste sæson.

99. Josh Richardson

24 år – Guard – Miami Heat

Josh Richardson er lige nu en 3-pointsskytte og forsvarsspiller for Miami Heat, men har potentialet til meget mere. Richardson går ind i hans fjerde sæson i ligaen og er blevet bedre efter hvert år. Han er blevet en fast starter for Eric Spoelstras mandskab, hvor han passer perfekt ind, som den spiller der gør alle de små ting. Richardson snittede 12,9 point, 3,5 rebounds og 2,9 assists sidste sæson, og er helt sikkert en spiller, man skal holde øje med næste sæson.

98. Reggie Jackson

28 år – Guard – Detroit Pistons

Reggie Jackson er startende point guard for Detroit Pistons. Han har været meget ramt af skader de sidste to år, og er derfor faldet meget i niveau, efter han blev tradet fra Oklahoma City Thunder i 2015. Jackson er en spiller som har en del kvaliteter på banen, men halter gevaldigt i sit forsvarsspil. Næste sæson bliver det spændende at se om Jackson kan holde sig skadesfri, og spille sammen med Blake Griffin og Andre Drummond.

97. Andre Roberson

26 år – Forward – Oklahoma City Thunder

Andre Roberson er en rendyrket forsvarsspiller, og han er så god til det, at det holder ham i ligaen. Han kan nemlig ikke så meget mere. Roberson snittede fem point, 4,7 rebounds og 1,2 assists sidste sæson, hvor han kun spillede halvdelen af sæsonen på grund af en knæskade. Roberson skal arbejde på hans 3-pointsskud, for at blive en perfekt spiller ved siden af Russell Westbrook og Paul George, men han kan sagtens påvirke kampene positivt, uden at tage et skud.

96. Danny Green

31 år – Guard – Toronto Raptors

Danny Green har været en af ligaens bedste rollespillere længe, og selvom han er kommet op i årene, kan han stadigvæk hjælpe hans nye klub Toronto Raptors. Green har været fast starter mange år i ligaen og han er et klassisk eksempel på, hvad det at være en god holdkammerat og at skabe god stemning i omklædningsrummet kan gøre. Green snittede 8,6 point, 3,6 rebounds og 1,6 assist sidste sæson.

95. Bojan Bogdanovic

29 år – Forward – Indiana Pacers

Bojan Bogdanovic er en ganske habil rollespiller hos Indiana Pacers. Han spillede i sidste sæson sin hidtil bedste, hvor det blev til 14,3 point, 1,5 assists og 3,4 rebounds. En af hans største kompetencer er hans 3-pointsskud, hvor han skød 40,2% sidste sæson. Bogdanovic vil i den kommende sæson, have en meget lignende sæson fra sidste år. Han er en rollespiller i Indiana, hvor hans vigtigste rolle er at hjælpe Victor Oladipo.

94. Brook Lopez

30 år – Center – Milwaukee Bucks

Brook Lopez er en rutineret center for Milwaukee Bucks. Efter ti sæsoner i NBA, er han klar til at vise, hvordan han har udviklet sine offensive talenter. Lopez har været en rendyrket offensiv center igennem sin karriere, hvor det er blevet til lige knap 18 point og syv rebounds i snit. Han har alle de klassiske offensive talenter for en center, men sidste sæson fremviste han også sin egenskab til at skyde bag 3’eren, for at følge med i det moderne NBA. Lopez bliver i denne sæson den ideelle rollespiller for Giannis Antetokounmpo og resten af Bucks-mandskabet.

93. Evan Fournier

25 år – Guard – Orlando Magic

Evan Fournier havde sidste sæson, hans bedste sæson som NBA-spiller. Fournier er en raffineret skytte der scorede 17,8 point for Orlando Magic i de 57 kampe han holdt sig skadesfri. Fournier skød 46 procent fra gulvet, 38 procent bag 3-pointslinjen og 86 procent fra straffepletten. Fournier er en stor del af Orlando Magic’s offensiv, hvor han er essentiel for, at de kan sprede spillet ud bag 3-pointsland.

Foto: Keith Allison – Flickr.com

92. Avery Bradley

27 år – Guard – Los Angeles Clippers

Avery Bradley er en af ligaens bedste rollespillere. Bradley er en typisk 3-and-D-spiller, som er en vigtig brik hos ethvert moderne NBA-mandskab. Bradley har igennem sin karriere vist sig som en af ligaens bedste defensive guards. Han har lukket blandt andre, Kyrie Irving og Steph Curry helt ned med sine defensive kvaliteter. Bradley er blevet gradvist bedre år for år, og han ville forsætte sin udvikling som en af hjørnestene hos Los Angeles Clippers i den kommende sæson.

91. Isaiah Thomas

29 år – Guard – Denver Nuggets

Isaiah Thomas var for to sæsoner siden MVP-kandidat for Boston Celtics, men der er løbet meget vand under broen siden. Efter at være plaget af en hofteskade og et alt for tidligt comeback herefter, har Thomas ikke været den samme spiller. Men efter at være blevet tradet til Cleveland og derefter til Los Angeles Lakers, for til sidst at skrive under med Denver Nuggets, er han klar til at vise sit værd. Thomas har på ny fået chancen for at vise verden, at han ikke er færdig på topplan.

 

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

NBA

Kevin Durant passerede i nat Elvin Hayes som den 11. mest scorende spiller i NBA´s historie.

Golden State Warriors

Draymond Green fik tidligere på ugen sin karrieres største bødestraf, efter han blev udvist for at tage kvælertag på Rudy Gobert i en kamp....

EuroLeague

Den tidligere Virtus Segafredo Bologna-cheftræner Sergio Scariolo er angiveligt i Milwaukee Bucks´ søgelys.

NBA

Efter lang tids spekulation har James Harden nu skiftet arbejdsgiver.

Analyser

Hvad skal vi afkode af Deni Avdijas ansigt her? Enten er han begejstret over, at NBA-sæsonen starter i nat, eller også er han rasende...

Atlanta Hawks

Reginald ´Reggie´ Kissoonlal har landet en kontrakt hos College Park Skyhawks i NBA G League, skriver hans agent på det sociale medie X.

Analyser

Utah Jazz overgik alles forventninger i sidste sæson. Lauri Markkanen var lige pludselig verdens bedste basketballspiller, mens Walker Kessler leverede sin bedste 'prime Rudy...

Analyser

Der er sket meget, siden Toronto Raptors vandt mesterskabet i 2019. Sidste sæsons skuffelse resulterede i et farvel til manden, som ledte holdet til...