fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Brooklyn Nets henter Mike D’Antoni som assistenttræner

Brooklyn Nets henter den mange årige NBA-cheftræner, Mike D’Antoni, samt tidligere 76ers top assistent, Ime Udoka, ind til holdets trænerstab.

Brooklyn Nets er ifølge ESPN’s Senior NBA Insider nået til enighed med Mike D’Antoni om en kontrakt, der gør ham til ny assistenttræner i klubben.

Udover Mike D’Antoni, der har en lang karriere som cheftræner i ligaen bag sig, har klubben også skrevet kontrakt med Ime Udoka, der de seneste otte år har været assistenttræner i ligaen. Først 7 år under Greg Popovich i San Antonio Spurs og senest 1 år som top assistent under Brett Brown i Philadelphia 76ers.

Brooklyn Nets har efterhånden bygget en stærk træner kvartet med Steve Nash i spidsen, Jacque Vaughn som associate head coach, og nu Mike D’Antoni og Ime Udoka i rollerne som assistenttrænere.

For D’Antoni og Nash er det tredje gang deres karriereveje krydses i NBA. Første gang var tilbage i Phoenix, hvor de fra 2004-2008 blev kendt for deres hæsblæsende “Seven seconds or less” offensiv, der gjorde Phoenix Suns til et af de mest underholdende og offensivt sprudlende hold at se på. Anden gang deres veje krydsede var i 2012-2014, hvor de begge havde et mindre succesfuldt ophold hos Los Angeles Lakers.

Forventningerne til Brooklyn Nets bliver i den kommende sæson intet mindre end et langt slutspilsrun i Eastern Conference når de to superstjerner, Kevin Durant og Kyrie Irving, skal føre trænerteamets tanker, ideer og visioner ud i virkeligheden.

Som tv-seer og NBA-fans bliver det yderst spændende at følge holdets udvikling på banen, og se hvorvidt Steve Nash er den rette mand til cheftrænerposten, eller om Mike D’Antoni er hentet ind til at tage over, hvis tingene går skævt halvvejs inde i den nye sæson.

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

NBA

Kevin Durant passerede i nat Elvin Hayes som den 11. mest scorende spiller i NBA´s historie.

Golden State Warriors

Draymond Green fik tidligere på ugen sin karrieres største bødestraf, efter han blev udvist for at tage kvælertag på Rudy Gobert i en kamp....

EuroLeague

Den tidligere Virtus Segafredo Bologna-cheftræner Sergio Scariolo er angiveligt i Milwaukee Bucks´ søgelys.

NBA

Luka Doncic var ikke til at stoppe i slutningen af kampen mod Brooklyn Nets, hvor sloveneren scorede 49 point og førte Dallas Mavericks til...

Analyser

Hvad skal vi afkode af Deni Avdijas ansigt her? Enten er han begejstret over, at NBA-sæsonen starter i nat, eller også er han rasende...

Atlanta Hawks

Reginald ´Reggie´ Kissoonlal har landet en kontrakt hos College Park Skyhawks i NBA G League, skriver hans agent på det sociale medie X.

Analyser

Utah Jazz overgik alles forventninger i sidste sæson. Lauri Markkanen var lige pludselig verdens bedste basketballspiller, mens Walker Kessler leverede sin bedste 'prime Rudy...

Analyser

Der er sket meget, siden Toronto Raptors vandt mesterskabet i 2019. Sidste sæsons skuffelse resulterede i et farvel til manden, som ledte holdet til...