fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eurobasket

Interview: Hør de danske spillere forud for aftenens opgør

Vi har talt med Danmarks kvindelandshold inden deres første kamp i EM-kvalifikationen mod Østrig.

Foto: FIBA

Danmarks kvindelandshold møder Østrig i aften i Gentoftehallen, hvor de indeleder EM-kvalifikationen. Der er solgt over 1200 billetter til et spændende opgør, hvor det danske hold har en lille favoritrolle.

Skrevet af

Jeg overtog posten som NBA-Redaktør på siden i september 2021 med min dygtige medredaktør Mikkel Tofte Langerhuus. Jeg har været ved Fullcourt siden august 2019. Jeg har i mange år haft stor interesse for NBA, men jeg dækker også college-basketball.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Efter storsejren over Østrig i torsdag skulle kvindelandsholdet prøve at gentage successen. Aftens modstander var de formstærke russer. På trods af en masse selvtillid...

Eurobasket

Danmark tog torsdag aften en overbevisende sejr over et sløjt østrigsk mandskab i deres første EM-kvalifikationskamp.

Eurobasket

Se Kvindelandsholdets EM-kvalifikationskamp mod Østrig lige her.

Eurobasket

Torsdag aften skal Danmark møde Østrig i kvalifikationen til EM 2023, og Kvindelandsholdets helt store profil Maria Steen Jespersen forventer et tæt opgør.

Eurobasket

Landstræner Jesper Krone har valgt 13 spillere til de to kampe mod Østrig og Rusland. Første modstander er Østrig torsdag aften.

Eurobasket

Jesper Krone, Landstræner for Kvindelandsholdet, har mandag sat navn på de 16 spillere, som bruttotruppen til de to kvalifikationskampe til EM 2023 i november...

Eurobasket

Det formstærke danske landshold er gået fra en 32. plads til en 12. plads på FIBA's power ranking over de bedste europæiske landshold.

Landshold

Maria var tæt på at opgive hendes basketball-karriere. Men efter at have spillet med landsholdet i boblen i Riga genfandt hun glæden ved basketball....