fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Landshold

Ærgerligt nederlag til landsholdet mod Makedonien

Det danske landshold fik et ærgerligt nederlag til Makedonien onsdag aften, hvor det blev til en ”lille” sejr på 6 point til Makedonien.

Det danske landshold har været plaget af mange afbud op til kvalifikationskampene, og forventningerne har da heller ikke været sat for højt oppe. Ingen havde derfor forventet at de danske drenge kunne presse makedonien således som de gjorde onsdag aften.

Danmark lagde ellers dårligt ud i offensiven, men den gode defensiv sikrede danskerne liv i kampen. Makedonerne fik nemlig aldrig rigtig lov til at stikke af, som det var tilfældet med Hviderusland, og Danmark var bagud med blot 8 point ved pausen.

Efterfølgende kom det danske landshold langt stærkere ud på banen, og gjorde kampen mere end interessant, med et håb om en sejr blandt alle i hallen og i de små stuer rundt i landet. Før fjerde periode var det nemlig en 1-points kamp.

Kampen sluttede altså som sagt med spænding men desværre løb makedonerne alligevel afsted med en sejr på 81-75. Makedonerne havde tydeligt en off-day, og dette skulle Danmark have udnyttet. I Makedonien bliver det nemlig en helt anden kamp.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Læs også: Makedonien gæster Danmark og Forum Horsens

Danmarks bedste blev Mathias Seilund med 17 point og Reinholt med 16 point. Også Darko Jukic og Thomas Lærke kom over de 10 point, begge blev noteret for 11 point i kampen.

Næste opgave for det danske landshold er på udebane i Belgien. Herefter vender landsholdet tilbage til Forum Horsens hvor de onsdag møder Hviderusland.

(Foto: Linda Hegelund Sørensen)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Landshold

Onsdag blev Arnel Dedic fyret som dansk landstræner efter ti kampe på posten. Nu reagerer Dedic på fyringen i en skriftlig udtalelse.

Landshold

Maria var tæt på at opgive hendes basketball-karriere. Men efter at have spillet med landsholdet i boblen i Riga genfandt hun glæden ved basketball....

FIBA

Et velspillende dansk landshold tog overraskende sejren, over et lamslået litauisk mandskab, 76-80. Danmark rykker forbi Litauen i EM-kvalifikationen og indtager en delt andenplads...

Basketligaen

Efter en sæson hos Team FOG Næstved i Basketligaen, jagter Zarko Jukic nu en ny klub - og gerne en i udlandet.

Basketligaen

Kevin Larsen har haft en rigtig god sæson for Palencia i Spaniens andenbedste række. Han skifter nu klub til Breogan i samme liga, hvor...

Brooklyn Nets

Den 11. marts afbrød Adam Silver den nuværende NBA-sæson. Mange frygtede, at det ville ende med en aflyst sæson, men om under en måned...

Eurobasket

Nu skal det naturligvis ikke blive en tude-artikel, men før kvalifikationen nærmest er startet, ser det allerede sort ud for Danmark, hvis de skal...

Eurobasket

Landstræner Erez Bittman har fundet de tolv spillere, der står over for den første af seks kampe om at nå det forjættede land, EM...