fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Kevin Larsen skifter klub efter flot sæson: “Målet er ACB “

Kevin Larsen har haft en rigtig god sæson for Palencia i Spaniens andenbedste række. Han skifter nu klub til Breogan i samme liga, hvor målet er en oprykning til landets bedste række ACB.

I den forgangne sæson havde Kevin Larsen 14,2 point, 6,3 rebounds og 2,1 assist pr kamp i gennemsnit og blev valgt til Eurobasket.com All-Spanish LEB Gold 2nd Team. Han har etableret sig som en af rækkens stjerner, og det har givet blod på tanden efter mere.

Målet er oprykning

“Jeg bevidste sidste år, at jeg var en af de bedste spillere i ligaen, og det forventer jeg at kunne fortsætte. Jeg fik vist, at jeg er meget mere end bare en ‘post up spiller’, og det kan jeg tage med mig, når jeg tager til Breogan. Men det vigtigste jeg tager med, er nok den enorme selvtillid, jeg fik fra al den succes, jeg havde sidste år,” fortæller Kevin Larsen til Fullcourt.

Succesen betyder også, at Kevin Larsen nu har et mål om at komme op og spille i Spaniens og Europas bedste række. Det mener han, at der kan lade sig gøre med et skifte til Breogan.

“Grunden til, at jeg skifter til Breogan er, at det efter min mening er den ‘nemmeste’ måde at komme til ACB. Klubben har kun et mål, og det er ACB, og det er det samme mål, som jeg selv har. Så har de givet mig den sikkerhed, at hvis vi rykker op, så har jeg en garanteret option for året efter, hvilket betød rigtig meget for mig,” fortæller Larsen.

Interesse fra andre klubber

Kevin Larsens flotte sæson har også betydet, at han havde flere forskellige tilbud at vælge i mellem. Han fortæller dog, at valget faldt på Breogan, da hans mål er ACB, så det gav mest mening at blive i Spanien. Klubben har høje ambtioner, som Larsen deler med dem.

“Jeg forventer, at vi får et rigtig godt og dybt hold, som skal kæmpe med om oprykning. Klubben har sagt, at alt andet end oprykning vil være en stor skuffelse, og jeg glæder med til at spille med det pres,” afslutter Larsen.

Kevin Larsen blev i 2018 Årets Spiller i Basketligaen og har de sidste to år spillet i Spanien, hvor det sidste sæson blev til en femteplads med Palencia. Breogan endte på ottendepladsen, men med samme pointantal som Palencia.

 

 

Jeg er Fullcourts chefredaktør. Jeg har det overordnet ansvar for sidens indhold, og jeg brænder for alt basketball, hvor jeg bidrager til både NBA- og Basketligadelen af siden.

Andre artikler med dette emne

FIBA World Cup

Letland kom tilbage i en tæt kamp med de forsvarende verdensmestre fra Spanien og vandt 74-69.

FIBA

Anden runde i FIBA World Cup 2023 står for døren. Se hvilke hold, der fortsat er med i kampen om VM-titlen, lige her.

FIBA

FIBA World Cup 2023 bliver ved med at levere. Mandag bød på to historiske sejre, endnu en pragtpræstation af Luka Doncic, en sikker amerikansk...

Nyhedsoversigt

Efter sejren på 96-87, er Spanien nu sikret førstpladsen i gruppe G.

FIBA World Cup

Lørdag var der igen masser af god basket på programmet til VM 2023. Få et overblik over dagens resultater her.

Basketligaen

Jacob Hoffman forlader Basketligaen efter tre sæsoner. Fremover skal den danske guard spille for CBI Elche i Spanien.

Internationalt

Det blev et stort nederlag i første kamp ved U18 europamesterskaberne for de danske drenge. De tabte 64-88 til Spanien.

Internationalt

Den danske landsholdsspiller Kevin Larsen har forlænget sin aftale med spanske Movistar Estudiantes, oplyser den spanske klub.