Kevin Larsen skifter klub efter flot sæson: “Målet er ACB “

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Kevin Larsen har haft en rigtig god sæson for Palencia i Spaniens andenbedste række. Han skifter nu klub til Breogan i samme liga, hvor målet er en oprykning til landets bedste række ACB.

I den forgangne sæson havde Kevin Larsen 14,2 point, 6,3 rebounds og 2,1 assist pr kamp i gennemsnit og blev valgt til Eurobasket.com All-Spanish LEB Gold 2nd Team. Han har etableret sig som en af rækkens stjerner, og det har givet blod på tanden efter mere.

Målet er oprykning

“Jeg bevidste sidste år, at jeg var en af de bedste spillere i ligaen, og det forventer jeg at kunne fortsætte. Jeg fik vist, at jeg er meget mere end bare en ‘post up spiller’, og det kan jeg tage med mig, når jeg tager til Breogan. Men det vigtigste jeg tager med, er nok den enorme selvtillid, jeg fik fra al den succes, jeg havde sidste år,” fortæller Kevin Larsen til Fullcourt.

Succesen betyder også, at Kevin Larsen nu har et mål om at komme op og spille i Spaniens og Europas bedste række. Det mener han, at der kan lade sig gøre med et skifte til Breogan.

“Grunden til, at jeg skifter til Breogan er, at det efter min mening er den ‘nemmeste’ måde at komme til ACB. Klubben har kun et mål, og det er ACB, og det er det samme mål, som jeg selv har. Så har de givet mig den sikkerhed, at hvis vi rykker op, så har jeg en garanteret option for året efter, hvilket betød rigtig meget for mig,” fortæller Larsen.

Interesse fra andre klubber

Kevin Larsens flotte sæson har også betydet, at han havde flere forskellige tilbud at vælge i mellem. Han fortæller dog, at valget faldt på Breogan, da hans mål er ACB, så det gav mest mening at blive i Spanien. Klubben har høje ambtioner, som Larsen deler med dem.

“Jeg forventer, at vi får et rigtig godt og dybt hold, som skal kæmpe med om oprykning. Klubben har sagt, at alt andet end oprykning vil være en stor skuffelse, og jeg glæder med til at spille med det pres,” afslutter Larsen.

Kevin Larsen blev i 2018 Årets Spiller i Basketligaen og har de sidste to år spillet i Spanien, hvor det sidste sæson blev til en femteplads med Palencia. Breogan endte på ottendepladsen, men med samme pointantal som Palencia.

 

 

Se andre spændende artikler