fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Mathias Bak Christensen dominerede i sin debut

Den tidligere Næstved- og Værløse-spiller debuterede for Nässjö Basket med en solid kamp.

Det er gået stærkt for Mathias Bak Christensen, siden han for knap et år siden tog valget om at skifte de vante rammer i Næstved ud med mere spilletid i Værløse. Han leverede for Pro B-holdet og fik i sommers en kontrakt med Basketligan-klubben Nässjö Basket.

Idag spillede Bak Christensen sin første kamp, og opholdet i Sverige kunne næsten ikke være startet bedre. Nässjö Basket leverede en stærkt comeback i sidste periode og vandt kampen med 82-81.

Mathias Bak Christensen spillede 31 minutter, tredjeflest hos svenskerne, og var med 14 point og ni rebounds en enkelt rebound fra en double-double. han skød imponerende 70% (7/10, red.) inde i feltet, lavede en enkelt assist og havde med +18 den højeste +/- i kampen.

 

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Stilling Basketligaen

# Hold KS P
1 Bakken Bears 17 28
2 Team FOG Naestved 18 28
3 Randers 17 28
4 Horsens 18 28
5 Herlev Wolfpack 18 22
6 Svendborg 18 18
7 Bears Academy 19 14
8 Copenhagen 19 12
9 Vaerlose 18 10
10 Amager 18 8
11 Holbaek 18 2

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Zarko Jukic skal i den næste tid spille for svenske Nässjö Basket, som han har skrevet under på en korttidskontrakt hos.

Basketligaen

Det blev til en overbevisende sejr til Team FOG Næstved, da de hjemme tog imod BK Amager. Næstved vandt med 101-74, på trods af...

Basketligaen

Team FOG Næstved kunne tirsdag aften fejre deres sejr over BMS Herlev, men et hårdtarbejdende BMS Herlev-mandskab gjorde kampen helt lige indtil sidste periode.

Basketligaen

Brandon Tabb skifter til Sverige og Norrköping Dolphins efter én sæson hos Svendborg Rabbits.

Basketligaen

Efter gårsdagens nederlag til Randers Cimbria sluttede sæsonen for Mathias Bak Christensen og resten af Værløse Blue Hawks-mandskabet. Efter kampen interviewede vi Mathias Bak...

Eurobasket

Herrelandsholdet står foran en af de største muligheder i dansk baskethistorie, når de d. 20. og 22. februar skal møde henholdsvis Belgien og Litauen...

Basketligaen

Værløse vandt alle fire perioder og samlet med stillingen 64-78 i opgøret i toppen af Pro B ligaen, da de var på besøg hos...

Basketligaen

Blue Hawks levede op til favoritværdigheden og hev sejren i land, selvom Copenhagen Basketball kom bedst fra start.