fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Breaking: Triple-exit i Næstved

Team FOG Næstved siger farvel til tre mennesker, som har været i klubben i de sidste par sæsoner. Mathias Bak Christensen, Martin Poulsen og Andy Hipsher forlader sølvvinderne fra sydsjælland.

Foto: Robert Piil

Team FOG Næstved skal på jagt efter en ny træner. Det skriver klubben onsdag eftermiddag på deres Facebookside.

I pressemeddelse fortæller Team FOG Næstved, at Andy Hipsher har fået et nyt træner job i et nyt land, og derfor må klubben på udsigt efter en ny træner, inden den næste sæson begynder.

Udover beskeden om den succesfulde træners afgang, så siger klubben også farvel til to store danske profiler. For både Mathias Bak Christensen og Martin Poulsen forlader også klubben efter den gode sæson i Næstved.

I pressemeddelsen forklarer klubben, at grunden til Mathias Bak Christensens afgang skyldes, at han ikke kan få det til at gå op, når han har et fuldtidsjob og samtidig spille basketball på højeste plan for Team FOG Næstved.

Det var forskel i forventningerne til hinanden, som er baggrunden for Martin Poulsens afgang, skriver klubben i pressemeddelelsen.

To sæsoner

Alle tre nåede at være hos Team FOG Næstved i to sæsoner, i denne omgang, inden de takkede af hos sølvvinderne.

Martin Poulsen kom til klubben i 2021/2022 sæsonen. Han tog skridtet op, da han byttede Værløse Blue Hawks ud med Team FOG Næstved. I de to sæsoner den danske profil nåede at spille i klubben, snittede han 8,6 point, 3,6 rebounds og 2 assists per kamp.

Mathias Bak Christensen vendte hjem til Næstved, da han også blev en del af holdkoret i 2021/2022 sæsonen. Mathias Bak startede sin profesionelle karriere hos Team FOG Næstved, hvor han spillede syv sæsoner, inden han ville prøve kræfter med noget nyt. Det betød, at han spillede en sæson hos Værløse Blue Hawks. En sæson i den svenske liga, hvor han tørnede ud for Nassjo. Da han vendte hjem til Danmark, blev det igen Værløse Blue Hawks, der fik æren af ham. Men efter tre sæsoner væk fra barndomsklubben, vendte han tilbage til Næstved.

Andy Hipsher bliver næppe et navn, som Team FOG Næstved-fans kommer til at glemme lige foreløbigt. Han blev nemlig den første træner i klubbens historie, som sikrede klubben deres første sæt sølvmedaljer. Klubbens bedste placering, inden den nyligt afsluttede sæson, var bronzemedaljer. Så Coach Hipsher ryger næppe i glemmebogen i den nærmeste fremtid.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears har mandag offentliggjort, at de er gået ind i det internationale samarbejde ´Lucentum Basketball Hub´, som den spanske klub HLA Alicante står...

Basketligaen

Team FOG Næstved må sige farvel til amerikanske Max Rice, der har ønsket at vende hjem til USA.

Bakken Bears

Efter et meget tæt opgør mod Randers Cimbria sluttede Bakken Bears kampen af med manér, hvilket sikrede dem en flot sejr på 81-93.

Basketligaen

Team FOG Næstved sikrede sig en flot sejr torsdag aften, da de efter overtid besejrede Randers Cimbria med 114-109.

Nyhedsoversigt

Svendborg Rabbits er fortsat ubesejret i sæsonen, efter de lørdag slog Holbæk-Stenhus på hjemmebane.

Basketligaen

Trods en flot første halvleg led Bears Academy lørdag eftermiddag et nederlag til Randers Cimbria på 93-73.

Basketligaen

En stor fjerde periode af Svendborg Rabbits sikrede dem en hjemmebanesejr på 76-74 mod Randers Cimbria.

Bakken Bears

Bakken Bears hentede sæsonens første sejr, da de gæstede Holbæk-Stenhus. Kampen endte 77-103 i Bakkens favør.