fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Stimen fortsætter: BC besejrer hårdtkæmpende Bears Academy

Til fredagens opgør i Basketligaen var Bears Academy taget en tur til København, hvor BC ventede. Efter 40 minutter, hvor Bears aldrig gav op, måtte de se sig besejret. Kampen sluttede 79-56 til BC Copenhagen.

Foto: Matthias Storgaard - Stuntdouble Media

Fredag aften var der basketball i Nørrebrohallen. BC Copenhagen fik besøg af Bears Academy. Inden kampen var der lagt op til en spændende kamp, da de ligger lige efter hinanden i ligaen. BC på syvendepladsen og Academy på ottendepladsen. Det blev en kamp, hvor holdene fra landets to største byer begge kæmpede bragt, men BC Copenhagen tog sejren i aftenens kamp, der sluttede 79-56.

BControl

Det blev hjemmeholdet, som kom bedst fra start. Godt ført an af Durell Vinson og Mathias Bak Christensen blev føringen til BC større og større. De unge bjørne spillede flot basketball med god boldomgang, men skudene gik ikke ligeså nemt i.

Efter små tre minutter og 30 sekunder blev alle de startende Bears-spiller byttet ud, hvilket gav pote med en trepointsscoring fra indskiftede Sofus Lauritzen.

Halvvejs i perioden gik der lidt stå i scoringerne hos begge hold. Den boble blev dog brudt ret hurtigt. Begge mandskaberne fik gang i scoringerne igen.

Det var hjemmeholdets, der havde taget kontrollen i stort set hele første periode, som også sluttede med stillingen 23-11 til BC Copenhagen.

Føringen udbygges

I anden periode fortsatte Bears med deres flotte holdspil i offensiven, og de kom til flotte afslutninger, der gav scoring eller straffekastforsøg. BC Copenhagen havde lidt startvanskeligheder i anden periode. De kunne ikke finde hinanden, hvilket betød, at Bears Academy kunne indhente dem en smule. Martin Poulsen fik dog sat en stopper for scoringstørken med en flot trepointsscoring.

Anden periode havde i store dele været utrolig lige. Begge mandskaberne scorede ikke ret meget, men de fulgtes ad. Men takket være Bears Academys Frederik Erichsen, der lavede to hurtige scoringer og et flot alley-oop dunk, så kunne de unge bjørne nærme sig BC Copenhagen igen.

Efter den flottede Bears scoringsperiode, så sluttede BC Copenhagen af med et flot run mod slutningen af perioden. Da holdene gik til pause var stillingen 45-28 til BC Copenhagen.

Lavt scorende periode

Frederik Erichsen og Mathias Bak starter perioden ud med fuld fart på. Begge spillere rammer deres første forsøg fra distancen i perioden.

På trods af begge spillere flotte start, så blev det Frederik Erichsen og Bears Academy, der fik en bedre start på perioden. De fik hentet ind på den store føringen, som BC havde opbygget i kampens to første perioder. I takt med perioden nærmede sig slutningen fik BC igen bedre styr på spillet, og de fik stoppet Bears Academy, så ikke de kom tættere på hjemmeholdet.

Efter en periode med få scoringerne fra begge mandskaber, gik holdene ud til den lille pause, inden sidste periode med stillingen 60-44.

Bears kæmpede

I kampens sidste periode blev det tydeligt, at BC Copenhagen var for stor en mundfuld for de aarhusianske bjørne. De kæmpende alt, hvad de kunne, men BC var stærkere på flere parametre fredag aften.

Efter fire flotte perioder, hvor Bears havde imponeret med flot spil, så var det BC, der ved hjælp fra lidt mere rutine, kunne kalde sig vindere af fredagens kamp. Stillingen efter kampen sidste buzzer var 79-56 til BC Copenhagen.

Bak fortsætter

Det blev en BC’s helt store profiler denne sæson, der sluttede kampen som topscorer. Mathias Bak Christensen fortsatte hans flotte stime og lavede 19 point og 6 rebounds i kampen.

For gæsterne var det den storspillende Frederik Erichsen, der lavede flest point. Han lavede 16 point i kampen.

Næste runde

I Bears Academys næste kamp skal de møde Holbæk-Stenhus på hjemmebanen i Aarhus. Den kamp skal spilles den 9. november klokken 18:30.

BC Copenhagen skal ikke ret langt, når de skal spille deres næste opgør i Basketligaen. Den 10. november skal de en tur til BK Amager. Den kamp bliver fløjtet igang klokken 19:00.

 

 

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

En gammel kending af Randers Cimbria vender tilbage. I dag har klubben offentliggjort, at de har hentet Bakary Camara tilbage.

Bears Academy

Holger Saugstrup Rasmussen tog et år ud kalenderne for at blive klogere på kroppen. Nu er han kommet tilbage til landets bedste række, hvor...

Holbæk-Stenhus

Rasmus Blak var en Holbæks helt store profiler i deres første sæson i Basketligaen. Efter en sæson for klubben i Basketligaen, skiftede han Danmark...

Basketligaen

Formstærke Horsens IC vandt deres ottende kamp i træk i Basketligaen, da de besejrede Bears Academy med 56-88.

Basketligaen

Det blev en Randers-sejr, da de havde besøg af BMS Herlev søndag eftermiddag. Kampen sluttede 86-76 til Randers Cimbria.

Bakken Bears

Bakken Bears fortsatte den ubesejrede stime i Basketligaen, da de søndag slog Team FOG Næstved med 98-77.

Basketligaen

BK Amager må undvære Tomas Bjarkason, som skal opereres i knæet og først er tilbage i det nye år, mens sæsonen er slut for...

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet to nye spillere. Den ene fik en god debut, da Svendborg Rabbits besejrede Bears Academy med 60-86.