fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Jonas Zohore færdig i Litauen

Det 21-årige store danske talent Jonas Zohore, der tidligere på året var tilmeldt til NBA draften, er nu færdig i litauisk basket. Før skiftet til det litauiske mandskab Kedainnai i denne sæson, har Jonas Zohore i flere år opholdt sig i spanske Torrelodones, hvor han havde stor succes.

Jonas kom til Kedainiai i den bedste række, LKL i litauen for få måneder siden, efter at have trukket sit navn fra NBA draften før sommer. Opholdet i litauen er dog nu slut, da Jonas og klubben har valgt at ophæve kontrakten efter en gensidig aftale.

Dette sker i forhold til trænerfyringen i Kedainiai, da holdet fik en meget skidt start på sæsonen. Efter træneren valgte klubben at rydde yderligere op i truppen, og Jonas blev derfor den næste i rækken til at forlade klubben. Klubben har derudover valgt at beholde en gammel kendning i dansk basket nemlig Tony Bishop der tidligere har optrådt for Aalborg Vikings.

Jonas Zohore nåede at spille fire kampe i LKL, hvor han i 18 minutter pr. kamp snittede 7,8 point og 3,8 rebounds pr. kamp.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Eurobasket

Landstræner Allan Foss har foretaget en ændring i landsholdstruppen frem mod de kommende landskampe mod Norge og Slovakiet, der spilles torsdag og søndag.

Internationalt

Jonas Zohore var i hopla, da BC Siauliai onsdag krydsede klinger med polske Zielona Gora. Polakkerne hentede en snæver sejr på 78-73.

Internationalt

Jonas Zohore er kommet godt fra land i Litauen, hvor han spiller en stor rolle hos sin nye klub

Nyhedsoversigt

Jonas Zohore er kommet i gang i sin nye klub

Eurobasket

Vi mødte en ærgerlig Jonas Zohore efter gårsdagens nederlag til Nordmakedonien.

Eurobasket

I denne episode af Fullcourt´s podcast Fulltalk har vi besøg af landsholdsprofilen Jonas Zohore, der kunne fortælle lidt om det danske mandskabs forventninger til...

Nyhedsoversigt

Jonas Zohore skal i den kommende sæson tørne ud for litauske BC Siauliai.

Eurobasket

Herrelandsholdets kaptajn Jonas Zohore fortalte lidt om hans funktion som leder på landsholdet, da Fullcourt.dk fangede ham til et interview efter torsdagens storsejr mod...