Esben Reinholt fritstillet af sin franske klub

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Det blev en kort fransk fornøjelse for Esben Reinholt i den fjerde bedste franske række hos Montbrison, som har valgt afbryde samarbejdet med danskeren med øjeblikkelig virkning.

Den 23-årige dansker nåede kun at opholde sig i det franske i knap en måned før klubben valgte at opsige ham.

Ifølge Montbrison havde Reinholt en god personlighed, men det store problem var dog præstationerne på banen, der ikke levede op til klubbens forventninger.

Esben Reinholt levede ikke op til de sportslige forventninger

Grunden til hans opsigelse er ifølge den franske klub hans dårlige fysiske form, der ikke har ændret sig siden hans ankomst september måned.

Efter en række kampe og adskillige træninger har Reinholt nemlig ikke haft nogen væsentlig fremgang, og er derfor blevet fritstillet med øjeblikkelig virkning. De seneste tre kampe har danskeren snittet blot 5.3 point pr. kamp mod West Lyon, Clermont Basketball og Bridge Cheruy.

Esben Reinholt vender ifølge klubben hjem til Danmark i denne uge. Med dette scenarie i sigte kunne man forestille sig at en af de danske liga-klubber kunne snuppe danskeren for resten af sæsonen, hvis ikke han finder en ny klub i udlandet.

Helder har ikke været på Reinholts side

Heldet har ikke ligefrem været på Reinholt’s side de sidste par sæsoner, eftersom en skade har holdt ham ude i en længere periode.

Alt startede i 2014/15 sæsonen, da han vendte han hjem til Horsens, hvor han nåede at spille 15 kampe for de gule. Herefter blev skadet i semifinalen mod Svendborg Rabbits og fik ikke lov til at vinde klubbens første mesterskab i ni år.

Herefter skulle der gå to år, før Reinholt igen fik kampe i benene for det danske landshold denne sommer, og efterfølgende Montbrison. Han var sidste sommer 2015/16 til prøvetræning i svenske Södertälje, men det resulterede ikke i nogen kontrakt, og nu står han atter uden en klub.

Foto: Montbrison

Se andre spændende artikler