Team FOG hev sejr hjem i Horsens

Søndag eftermiddag spillede Horsens IC mod Team FOG Næstved, der var kommet til det jyske og tog sejren efter at havde været nede med 15 ved pausen. Kampen endte 94-103.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Team FOG Næstved kom til Horsens med kun ni spillere, der måtte sidde ude på grund af sygdom. Det var Aleksandar Solokovic, Christian Terrel og Malte Larsen. Horsens IC havde lavet om i deres startopstilling og havde i dagenskamp Soufi Diakite og Vedran Borovcanin i stedet for sædvanligt Frederik Rungby og Stefan Savic. 

Der var smæk for skillingen i den første periode, hvor begge hold havde tur i den offensivt og havde knap så meget fokus på forsvaret. Der blev skudt høje procenter fra trepointslinjen, og det var underholdende ti minutter, hvor Næstved kom bedst fra start med føring på 22-26.

Anden periode var noget anderledes specielt for Næstved, der ikke fik bolden gennem ringen før fire minuttersspilletid. Horsens IC fik steppet op i defensiven og fortsatte med putte point på tavlen, hvilket gav dem en føring på 15-point ved pausen. Her stod det 55-40.

Team FOG fik gang i scoringerne

Jahmal Jones tog sagen i egen hånd og var frontmand på at indhente hullet op til de gule. Et par and-ones og gode beslutninger fik dem hurtigt indenfor ti-point. Horsens energiniveau var helt nede og de virkede ikke super oplagte, hvilket kunne være svaret på det ikke fungerede for dem i tredje periode, der sluttede 75-75.

Herfra bølgede pointene frem og tilbage i omgang flot og underholdende basketball med dunks og gode afleveringer fra begge hold. Næstved spillerne Zarko Jukic og Esben Reinholt fik det til at regne fra trepointslinjen med et par store skud og kunne derfor skabe et hul ned til Horsens. De kæmper til det sidste, men sydsjællanderne havde taget og kørte første sejr i sæsonen over Horsens hjem på 94-103.

Jahmal Jones var topscorer i kampen med 30 point, hvor han skød 6/6 fra toeren og 4/6 på treeren. Team Fog skød desuden hele 59 procent fra distancen.

Se highlights fra kampen her.

Se andre spændende artikler