fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Esben Reinholt præsenteret i sin tidligere klub

Fredag kunne Randers Cimbria præsentere en gammel kending i truppen. Det er Esben Reinholt, som vender tilbage til Kronjylland efter to sæsoner i Team FOG Næstved.

Foto: Robert Piil

Esben Reinholt skal igen spille foran publikummet i Arena Randers. Reinholt vender tilbage til Randers Cimbria efter to sæsoner, hvor han spillede i for Team FOG Næstved. I de to sæsoner, hvor han spillede i Næstved, var han lidt skadespræget, så han fik aldrig vist sit fulde potentiale.

I de to sæsoner i Næstved snittede Reinholt 4,9 point, 1,3 rebounds og 1,4 assists per kamp.

Erfaren spiller

Med Esben Reinholt på holdkoret får Randers Cimbria en erfaren basketball spiller, som har spillet i udlandet og i de store klubber i Danmark. Han spillede fire sæsoner for den kroatiske klub, Split. Efter de fire sæsoner forsatte han karrieren i den spanske klub, ICG Forca Lleida. Reinholt sluttede sit udenlands eventyr i den belgiske lige, hvor han spillede for Proximus Spirou.

Lørdag eftermiddag spillede Randers Cimbria mod TheView Copenhagen. Randers Cimbria vandt kampen, men Esben Reinholt har ikke på holdkortet til denne kamp.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Svendborg Rabbits hentede søndag eftermiddag en snæver sejr i Aarhus, hvor de gæstede Bears Academy. Det sydfynske mandskab besejrede det aarhusianske hold med 81-87,...

Basketligaen

Efter første periode kunne det godt ligne, at BK Amager kunne tage deres første sæsonsejr. Men det blev BMS Herlev, der gik ud af...

Basketligaen

Durell Vinson og theView Copenhagen vinder dagens opgør mod Værløse Blue Hawks. Københavnerne vinder 84-79 efter en tæt kamp, hvor det længe lignede, at...

Bakken Bears

Bakken Bears hentede torsdag aften en flot sejr på udebane mod Horsens IC. Bears besejrede Horsens med cifrene 72-85.

Basketligaen

Siler Schneider har langt om længe fået sin arbejdstilladelse. Amerikaneren får derfor debut i Horsens ICs kamp mod ærkerivalerne Bakken Bears i morgen, torsdag.

Basketligaen

Amerikanske Durell Vinson er atter tilbage i Basketligaen. Vinson har skrevet under på en kontrakt med theView Copenhagen.

Basketligaen

Sæsonens anden udgave af Fullcourt Player of The Month er på banen, og vinderen af prisen for november er Randers Cimbrias Reginald Kissoonlal.

Basketligaen

Randers Cimbria har fundet deres erstatning for den langtidskadede Trey Phills. Valget faldt på den 26-årige guard, Brandon Randolph, som spillede for kronjyderne i...