fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Esben Reinholt præsenteret i sin tidligere klub

Fredag kunne Randers Cimbria præsentere en gammel kending i truppen. Det er Esben Reinholt, som vender tilbage til Kronjylland efter to sæsoner i Team FOG Næstved.

Foto: Robert Piil

Esben Reinholt skal igen spille foran publikummet i Arena Randers. Reinholt vender tilbage til Randers Cimbria efter to sæsoner, hvor han spillede i for Team FOG Næstved. I de to sæsoner, hvor han spillede i Næstved, var han lidt skadespræget, så han fik aldrig vist sit fulde potentiale.

I de to sæsoner i Næstved snittede Reinholt 4,9 point, 1,3 rebounds og 1,4 assists per kamp.

Erfaren spiller

Med Esben Reinholt på holdkoret får Randers Cimbria en erfaren basketball spiller, som har spillet i udlandet og i de store klubber i Danmark. Han spillede fire sæsoner for den kroatiske klub, Split. Efter de fire sæsoner forsatte han karrieren i den spanske klub, ICG Forca Lleida. Reinholt sluttede sit udenlands eventyr i den belgiske lige, hvor han spillede for Proximus Spirou.

Lørdag eftermiddag spillede Randers Cimbria mod TheView Copenhagen. Randers Cimbria vandt kampen, men Esben Reinholt har ikke på holdkortet til denne kamp.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Efter en sikker sejr på 4-0 i finaleserien, kan Bakken Bears atter kalde sig danske mestre. De kunne løfte pokalen efter en sejr i...

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Basketligaen

BK Amager sejrede søndag i Aarhus, hvor Bears Academy led et 61-64-nederlag.

Bakken Bears

Frederik Drejer var topscorer for en decimeret Bakken Bears-trup, da ENBL-mesteren fra Aarhus fredag aften slog Svendborg Rabbits med 62-86.