Næstved forlænger med to spillere

Team FOG Næstved er allerede igang med at sikre en spændende trup til næste år. De har forlænget med to spillere og sikrer sig dermed lidt stabilitet fremad.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Team FOG Næstved har i formiddags offentliggjort på deres Facebook side, at de har forlænget samarbejdet med holdets point guard Jahmal Jones. Ligeledes vender Esben Reinholt tilbage i næste sæson.

Esben Reinholt har tidligere været på det danske landshold, samt spillet professionelt i Kroatien, Italien og Belgien. Han har ligeledes spillet sæsoner i Basketligaen.

Han siger til klubbens hjemmeside: “Det var faktisk en rimelig let beslutning. Jeg er glad for at være i Næstved, glad for Arnel, mit spil begynder at vokse igen og jeg føler at jeg er i god udvikling. At jeg trives er nok en stor del af årsagen til dette.”

Jahmal Jones kom til Næstved midt i denne sæson, og har vist sig som en stærk spiller. I sejren over Horsens IC præsterede han 30 point. Jones er en erfaren spiller på 29 år. Han har spillet i flere østeuropæiske ligaer.

Team FOG Næstved har nu flere spillere, som vender tilbage i næste sæson. Det er noget, som glæder direktør Andreas Larsen:

”Jeg tror på, at vi har gang i noget rigtigt positivt. Vi har haft en start, der har været lidt resultatmæssigt op ad bakke i denne sæson, men spillemæssigt mener jeg at vi har været i fremgang i den seneste periode. Vi skal gerne forbedre dette samtidig med at vi også bygger på det fundament, som vi kan kigge ind i til den kommende sæson. At vi både har kunne beholde Esben Reinholt og vores starting point guard Jahmal Jones er et stort skridt på vejen for os.”

Se andre spændende artikler