Tidligere landsholdsspiller skifter til Randers

Den tidligere landsholdsspiller Esben Reinholdt har skrevet under på en kontrakt med Pro A-holdet Randers Cimbria.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Det kronjyske mandskab Randers Cimbria sluttede sidste sæson på fornem vis, da de på udebane sikrede sig bronzemedaljerne efter en sejr mod Team FOG Næstved, og Cimbria håber på at gentage bedriften ved at hive metal hjem til Kronjylland i den kommende sæson.

Det kræver et slagkraftigt mandskab, da alle fem Pro A-hold har store forventninger til den kommende sæson, og nu har Randers Cimbria hentet endnu en brik til truppen i form af den tidligere landsholdsspiller Esben Reinholt, og tilføjelsen glæder den nye head coach i klubben Jimmy Moore.

“Som head coach for Randers Cimbria, så kunne jeg ikke være mere tilfreds med, at ledelsen har været i stand til at tilføje Esben Reinholt til vores basketballhold. Esben er en meget alsidig spiller med en fantastisk følelse for spillet og en attitude, der er let at omfavne,” udtaler Moore til Fullcourt.dk

Randers Cimbria bliver Reinholts tredje klub i Basketligaen, hvor han tidligere har optrådt for Horsens IC i flere omgange, mens han også har haft en sæson for Bakken Bears. Han har ligeledes spillet i 1. Division for EBAA, der i denne sæson skal spille Pro B i Basketligaen, hvorfor Reinholt kommer til at møde hele tre tidligere klubber i den kommende sæson.

Reinholt spillede i sidste sæson for Horsens IC, hvor det blev til 11 kampe med et snit på 3,3 point, to rebounds og 0,6 assists på omtrent 13 minutter per kamp. Hans nye head coach har dog store forventninger til Reinholt i den kommende sæson.

“Han tilføjer en sjælden kvalitet til vores hold, da han offensivt er i stand til at spille small forward, shooting guard og vores ledende guard. Esben har været meget social og kommer godt ud af det med sine nye holdkammerater, mens han ligeledes har en hurtig forståelse og et tydeligt talent på banen. Vi ser alle meget frem til hans tilføjelse til Randers’ basketball-samfund!”

Se andre spændende artikler