fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Borås glade for Basketligaen

Borås Basket har hentet en gammel kending af Basketligaen i form af Brian Fitzpatrick. Han bliver den 5. spiller inden for et år, der har spillet i Basketligaen, til at tørne ud for Borås.

For nyligt kunne svenske Borås Basket præsentere Michael Moore, der senest har spillet i Svendborg Rabbits. Mandag aften præsenterede de endnu en gammel kending af Basketligaen.

Borås Basket har hentet den tidligere Horsens IC-spiller Brian Fitzpatrick, der kommer til efter et ophold i tjekkisk basket. Her spillede han 15 kampe for Orli Prostejov i NBL, hvor det blev til 9.8 point og 6.6 rebounds.

I forvejen har Borås Basket Nimrod Hilliard tilknyttet, der var et af sit holds bedste i den netop overståede sæson. Her havde Borås også glæde af Marin Mornar og Jyles Smith, begge tidligere Horsens IC, der begge forventes af skifte klub op til den nye sæson.

Borås Basket røg ud i semifinalerne i den netop overståede sæson til de senere mestre Norrköping.

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Brandon Tabb skifter til Sverige og Norrköping Dolphins efter én sæson hos Svendborg Rabbits.

Bakken Bears

Den tidligere Basketligaen-kending Nimrod Hilliard IV skifter tilværelsen i Tyskland ud med Ungarn, hvor han har skrevet under på en etårig kontrakt med Kaposvari.

Bakken Bears

Nimrod Hilliard skifter efter en stærk sæson hos Bakken Bears til HAKRO Merlins Crailsheim i Tyskland.

Bakken Bears

Nimrod Hilliard føler, at han er kommet hjem med skiftet til Aarhus og Bakken Bears.

Bakken Bears

Som vi tidligere i dag kunne berette om på vores Facebook-side, så vender den amerikanske pointguard, Nimrod Hilliard, tilbage til Basketligaen. Men denne gang...

Internationalt

Den tidligere Næstved- og Værløse-spiller debuterede for Nässjö Basket med en solid kamp.

Internationalt

Jyles Smith skifter Portugal ud med Bulgarien.

Basketligaen

Den tidligere Horsens-spiller skal prøve kræfter med den argentinske række.