fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Nimrod Hilliard skifter til Tyskland

Nimrod Hilliard skifter efter en stærk sæson hos Bakken Bears til HAKRO Merlins Crailsheim i Tyskland.

Foto: FIBA

Da Bakken Bears i November sidste år hentede forstærkning ind i form af amerikanske Nimrod Hilliard, kom det som noget af en overraskelse for nogle. Nimrod Hilliard havde tidligere i karrieren været forbi Bakkens rivaler Horsens IC – et ophold med stor succes.

Hilliard var en del af det HIC-mandskab, der i 2015/16-sæsonen vandt det danske mesterskab. Den lynhurtige point guard blev kåret som Finals MVP, og interessen for Hilliard var stor. HAKRO Merlins Crailsheim, der spiller i den bedste tyske række, var holdet som dengang var heldige med at få den tidligere Finals MVPs underskrift efter hans succesrige sæson med De Gule fra Horsens i 2015/16-sæsonen.

I dag, nogle år efter Hilliards ene sæson i Bundesligaen, blev det offentliggjort: Nimrod Hilliard vender tilbage til den tyske Basketball Bundesliga og HAKRO Merlins Crailsheim.

Den amerikanske guard skifter tilbage til Tyskland ovenpå en yderst succesfuld sæson hos Bakken Bears, hvor han med bjørnebanden fra Aarhus vandt pokalturneringen, Basketligaen og på imponerende vis formåede at spille sig i semifinalen i FIBA Europe Cup – en semifinale der dog aldrig blev spillet grundet Covid-19,

Hilliard snittede 12,2 point, 2 rebounds og 5,7 assists i sidste sæson i FIBA Europe Cup.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Den kronjyske klub har valgt at stoppe samarbejdet med deres træner, Martin Knezevic, der kom til klubben i sommers.

Basketligaen

Bakir Serdarevic var igen topscorer, da danskerens hold Club Básquet L´Hospitalet slog Gran Canaria med 85-69.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-stjerne Skyler Flatten har efter en katastrofal start hos PAOK BC fundet ny klub. Fremover skal Flatten tørne ud for et...

Basketligaen

Både Svendborg Rabbits og Team FOG Næstved vandt overbevisende, da Rabbits slog BMS Herlev, og Næstved besejrede BK Amager.

Basketligaen

En gammel kending af Randers Cimbria vender tilbage. I dag har klubben offentliggjort, at de har hentet Bakary Camara tilbage.

Bears Academy

Holger Saugstrup Rasmussen tog et år ud kalenderne for at blive klogere på kroppen. Nu er han kommet tilbage til landets bedste række, hvor...

Holbæk-Stenhus

Rasmus Blak var en Holbæks helt store profiler i deres første sæson i Basketligaen. Efter en sæson for klubben i Basketligaen, skiftede han Danmark...

Basketligaen

Formstærke Horsens IC vandt deres ottende kamp i træk i Basketligaen, da de besejrede Bears Academy med 56-88.