fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Brandon Tabb skifter til Sverige

Brandon Tabb skifter til Sverige og Norrköping Dolphins efter én sæson hos Svendborg Rabbits.

Foto: FN Sportsfoto

Endnu en af profilerne på Svendborg Rabbits-mandskabet fra sidste sæson er fortid i klubben. Brandon Tabb skifter efter en flot sæson til Sverige, hvor han har skrevet under med Norrköping Dolphins, der spiller i den bedste svenske række, Basketligan. Det skriver klubben på deres sociale medier.

Dolphins er de forsvarende svenske mestre, efter de slog SBBK Södertälje meget overbevisende med 4-0 i finaleserien.

Brandon Tabb leverede stort for Kaninerne og var en af sæsonens helt store oplevelser. Den 25-årige guard snittede 17,7 point, 4,3 rebounds, 2,5 assists og 1,9 steals per kamp. De knap 18 point per kamp gjorde ham til den femte mest scorende spiller i ligaen, og Tabb landede en Fullcourt.dk´s All Basketligaen Third Team, hvor han fik selskab af Ryan Evans, Samuel Idowu, Tylor Ongwae og Adama Darboe. Du kan se de øvrige All Basketligaen-hold fra sidste sæson her.

I slutspillet blev semifinalen endestationen for Tabb og kompagni, men Svendborg sluttede sæsonen af på bedste vis med en sejr i bronzekampen mod Randers Cimbria på udebane.

Før Brandon Tabb tørnede ud for det sydfynske mandskab, var amerikaneren forbi Horsens IC, som han vandt en pokaltitel med, og GTK Gliwice i Polen. Nu går turen til Sverige, hvor han skal hjælpe Dolphins med at forsvare deres titel fra sidste sæson.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Der var drama til det sidste i Skovlunde hallen, da BMS Herlev besejrede Holbæk-Stenhus i første runde i Playoff B. Efter en kamp med...

Basketligaen

Svendborg Rabbits profilen, Jacob Enevold Jensen, indstiller sin professionelle basketballkarriere med øjeblikkelig virkning. Han har spillet på sydfyn siden august 2017.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks-profilen Adam Heede-Andersen er rejst med det danske landshold til Finland som erstatning for Darko Jukic og kan dermed potentielt få sin...

Basketligaen

Kampen om placeringerne i top seks er blevet afgjort. Det blev Værløse Blue Hawks, der sikrede den sidste plads. Det gjorde de efter sejren...

Basketligaen

Sidste runde af Svendborgs grundspil sluttede med en flot sejr over BK Amager. Kaninerne, som havde deres nye spiller med, vandt kampen med 94-123.

Basketligaen

Der var ingen slinger i valsen, da Værløse Blue Hawks trådte et skridt nemmere pladsen i Playoff A. De besejrede Holbæk-Stenhus med 99-80.

Basketligaen

Intet er afgjort endnu. Værløses flotte sejr over Randers har gjort, at både BC Copenhagen og Værløse kan tage pladsen i PLAYOFF A. Læs...

Basketligaen

To af landets basketballhold fra Københavns-området mødte hinanden lørdag eftermiddag. BC Copenhagen mødte BK Amager i kamp, hvor BC løb med sejren. Kampen sluttede...