fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Nimrod Hilliard returnere til Basketligaen

Som vi tidligere i dag kunne berette om på vores Facebook-side, så vender den amerikanske pointguard, Nimrod Hilliard, tilbage til Basketligaen. Men denne gang bliver det Bakken Bears, der får glæde af den lille boldkunstner!

Sådan så det ud, sidste gang Nimrod Hilliard havde sine fødder på dansk jord. En guldmedalje med Horsens IC. Sidenhen er det blevet til et ophold i den tyske 2. Bundesliga, og senest i Borås i Sverige. Her blev han kåret som årets MVP i sidste sæson.

Hilliard er hentet ind, for at styrke Bears-mandskabet i kampen om videre deltagelse i FIBA Europe Cup. Og her mener head coach, Steffen Wich, at Hilliard er en klar styrkelse af holdet.

“Når vi henter en spiller ind på dette tidspunkt, har det været vigtigt at finde en spiller, hvor vi er sikre på et højt niveau og som vi samtidig ved vil kunne fungere i et dansk basketballmiljø,” fortæller han.

Nimrod Hilliard tiltræder med øjeblikkelig virkning, og vil således allerede være klar til kamp i næste uge, når Bakken Bears skal en tur til Ungarn, hvor Egis Körmend venter. En vigtig kamp for Bakken, eftersom de tabte hjemmekampen til ungarerne.

Leder du efter en lækker sweatshirt til denne vinter? Så tjek NordicBasketball.com ud nu.

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-stjerne Skyler Flatten har efter en katastrofal start hos PAOK BC fundet ny klub. Fremover skal Flatten tørne ud for et...

Bakken Bears

Kvartfinalerne blev sidste stop for fire hold. Der var dog ikke nogle overraskende hold, som kom videre til næste runde i pokalen.

Bakken Bears

Det gik uden problemer for Bakken Bears, der onsdag aften var på besøg hos Holbæk-Stenhus. Selv med flere erfarne spillere ude formåede Bjørnene alligevel...

Bakken Bears

Bakken Bears er fortid i denne sæsons udgave af FIBA Europe Cup, men der er gode nyheder for Bakken Bears omkring deres seks kampe...

Bakken Bears

Bakken Bears indtræder i den europæiske turnering, ENBL, som Svendborg Rabbits også deltager i. De overtager en plads, fordi Svendborgs israelske modstander, Hapoel Beer...

Bakken Bears

Bakken Bears fortsatte den ubesejrede stime i Basketligaen, da de søndag slog Team FOG Næstved med 98-77.

Bakken Bears

Bakken Bears fik endelig smagt sejrens sødme i denne sæsons FIBA Europe Cup, da de besejrede FC Porto i vanvittig stil. Bjørnene sejrede efter...

Bakken Bears

Bakken Bears måtte onsdag se sig slået af tyrkiske Manisa BBSK for anden gang i dette efterår. Hjemmeholdet vandt kampen 85-80.