fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Nimrod Hilliard IV til Ungard

Den tidligere Basketligaen-kending Nimrod Hilliard IV skifter tilværelsen i Tyskland ud med Ungarn, hvor han har skrevet under på en etårig kontrakt med Kaposvari.

Foto: FIBA

Den tidligere Horsens IC og Bakken Bears-spiller Nimrod Hilliard IV skifter efter en sæson i Tyskland til Ungarn. 28-årige Hilliard skifter til ungarske Kaposvari KK, der spiller i den bedste ungarske række. Amerikaneren har skrevet under på en etårig kontrakt.

Nimrod Hilliard IV har tilbragt den seneste sæson i den tyske Bundesliga hos HAKRO Merlins Crailsheim. Hans nu tidligere arbejdsgiver endte på en femteplads i det tyske grundspil med 24 sejre og 10 nederlag – de endte således á point med Bayern München.

Nimrod Hilliard IV snittede 7,5 points, 1,5 rebounds og 4,3 assists i 21 kampe for HAKRO Merlins. Han spillede i snit 15 minutter per kamp.

Både Horsens IC og Bakken Bears har haft fornøjelsen af at have Nimrod Hilliard lV på holdkortet. Han spillede i 2015/16-sæsonen for Horsens IC, mens han i den Covid-19 forkortede 18/19-sæson blev hentet til Aarhus-klubben Bakken Bears, og den talentfulde guard var en vigtig brik i Bakkens FIBA Europe Cup-kampagne.

Du kan se highlights fra Hilliard´s sæson 2020/21 herunder:
(Video: Slansportsmanagement)

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Den kronjyske klub har valgt at stoppe samarbejdet med deres træner, Martin Knezevic, der kom til klubben i sommers.

Basketligaen

Bakir Serdarevic var igen topscorer, da danskerens hold Club Básquet L´Hospitalet slog Gran Canaria med 85-69.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-stjerne Skyler Flatten har efter en katastrofal start hos PAOK BC fundet ny klub. Fremover skal Flatten tørne ud for et...

Bakken Bears

Kvartfinalerne blev sidste stop for fire hold. Der var dog ikke nogle overraskende hold, som kom videre til næste runde i pokalen.

Basketligaen

Både Svendborg Rabbits og Team FOG Næstved vandt overbevisende, da Rabbits slog BMS Herlev, og Næstved besejrede BK Amager.

Bakken Bears

Det gik uden problemer for Bakken Bears, der onsdag aften var på besøg hos Holbæk-Stenhus. Selv med flere erfarne spillere ude formåede Bjørnene alligevel...

Bakken Bears

Bakken Bears er fortid i denne sæsons udgave af FIBA Europe Cup, men der er gode nyheder for Bakken Bears omkring deres seks kampe...

Basketligaen

En gammel kending af Randers Cimbria vender tilbage. I dag har klubben offentliggjort, at de har hentet Bakary Camara tilbage.