fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Første Division

Ny træner til Haderslev Corpia

Sønderjyske Haderslev Corpia har netop offentliggjort, at klubben har hentet amerikanske Glen Donahue som ny hovedansvarlig træner for den kommende sæson. Donahue vil få hovedansvaret klubbens 1. division, hvor han bliver den 4. amerikaner med indflydelse på holdet – enten som træner eller spiller. Blandt andet har nuværende landstræner, Peter Hoffmann, haft en tilsvarende rolle på holdet og for klubben.

Donahue kommer til klubben med allerede 40 års erfaring som træner; en karrieren han navnligt har gjort i Michigan og som har budt på basketball på stort set alle niveauer – fra HS til NCAA division 1. Særligt på college plan har Donahue dog gjort sig bemærket, hvor han sammenlagt har noteret 647 sejre, hvilket i 1991 resulterede i en plads i Michigan Basketball Coaches Accosiation Hall of Fame.

Som basketballtræner er det dog ikke første gang, at Donahue stifter bekendtskab med Danmark, da han allerede har besøgt landet i forbindelse med forskellige camps – i Hørsholm og Værløse. I samme ånd, så kommer han – som sine amerikanske forgængere – også til at arbejde med klubbens talent program, Haderslev Idræts Akademi: et initiativ der over årene har opfostret op til flere spillere til landets bedste rækker og u-landshold. Men denne ansættelse sikrer Haderslev derfor sig et interessant konkurrencemæssigt løft, der kan hjælpe holdet fra den mindre nedgang, som de oplevede gennem sidste sæson.

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Dansk Basket

Østrigske Kufstein Towers har fået tilgang af den 29-årige dansker Lau Christensen, der har underskrevet en aftale for resten af indeværende sæson. Christensen spillede...

Basketligaen

Holbæk/Stenhus, der vandt 1. division øst, er blevet godkendt af Basketligaen og træder derfor ind i landets bedste række fra næste sæson.

Dansk Basket

Vejen Basketball Klub er vindere af grundspillet i 1. division vest, efter de onsdag besejrede Viby Basketball.

Dansk Basket

Holbæk-Stenhus er et skridt tættere på at få en plads i Basketligaen fra næste sæson. Klubben vandt søndag grundspillet i 1. division Øst.

Basketligaen

1. divisionsholdet Holbæk/Stenhus drømmer om at træde ind i Basketligaen, og klubben har derfor besluttet sig for at ansøge om at blive et ligahold...

Første Division

Spanieren tager mange års erfaring som spiller og træner i både hjemlandet og Danmark med sig, når han i denne sæson indtræder i sin...

Bakken Bears

Bakken Bears og Wolfpack Basketball sejrede begge i deres første træningskampe.

Første Division

Erez Bittmann får fast bopæl i Danmark i den kommende sæson sammen med sin familie, efter at han har takket ja tak til et...