fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Første Division

Igor Gavrilovic: – Jeg følte ikke at jeg kunne få mere ud af drengene

Den københavnske første divisions klub Stevnsgade BBK står i dag uden træner eftersom Igor Gavrilovic igår, tirsdag, meldte ud at han havde valgt at træde af fra posten. Fullcourt har fået fat i Igor for at høre nærmere om grunden til afskeden med klubben midt i sæsonen.

Først og fremmest vil jeg indlede med at sige at drengene i Stevnsgade er nogle fantastiske unge drenge og virkeligt talentfulde, der sagtens kunne komme til at spille ligabasket en dag. Vi har haft nogle virkelig gode dage sammen.

Jeg syntes vi har haft en god indledning til denne sæson, og vist at vi kunne spille godt basket. Dog er det herefter ikke gået helt så godt.

Igor Gavrilovic og Stevnsgade har fået 7 nederlag og kun 4 sejre i denne sæson, og er på nuværende tidspunkt placeret som nummer 7 i 1. division. Placeringen er dog ikke grunden til at han har valgt at forlade Stevnsgade, men derimod følelsen om ikke at kunne få mere ud af spillerne.

Grunden til at jeg er stoppet som træner er fordi jeg ikke føler at jeg kan få mere ud af drengene. Som sagt synes jeg at der er mange talentfulde spillere på holdet, men det går bare ikke at der bliver gået mere op i at lave en ankle breaker end at spille godt forsvar, og følge det taktiske oplæg til kampen.

Jeg føler at  jeg har tabt kontakten til dem, og at jeg derfor ikke kan få mere ud af dem end jeg allerede har gjort.

Nederlaget til Glostrup var prikken over i’et for Igor, hvor afgørelsen faldt og hvor han tog beslutningen om at forlade klubben.

Efter nederlaget i lørdags, med alt respekt for Glostrup, følte jeg mig virkeligt skuffet og flov over at vi ikke spillede op til niveau. Nogen skal tage ansvaret, og det vil jeg gerne gøre ved at trække mig fra posten, idet jeg som sagt ikke føler jeg kan få mere ud af holdet og motivere dem længere. Derudover har der været en del intern uro bag kulisserne i organisationen og klubben, hvor der ikke har været den nødvendige fokus på basketball.

Igor der har 20 års jubilæum siden han ankom til Danmark om tre dage d. 15 december, planlægger at bruge tiden imod sommerperioden på at træne sin lille datter i basketball. Han vil samtidigt udnytte muligheden  til at holde en lille pause, eftersom han har været aktiv indenfor basketball i Danmark i alle 20 år siden han ankom.

Efter sommer vil han dog kigge på de muligheder der opstår, og igen komme til at være aktiv i dansk basket afslutter han med at fortælle til Fullcourt.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Dansk Basket

Østrigske Kufstein Towers har fået tilgang af den 29-årige dansker Lau Christensen, der har underskrevet en aftale for resten af indeværende sæson. Christensen spillede...

Basketligaen

Holbæk/Stenhus præsenterede onsdag Julius Edelved som en del af deres hold til den kommende sæson.

Basketligaen

Holbæk/Stenhus, der vandt 1. division øst, er blevet godkendt af Basketligaen og træder derfor ind i landets bedste række fra næste sæson.

Dansk Basket

Vejen Basketball Klub er vindere af grundspillet i 1. division vest, efter de onsdag besejrede Viby Basketball.

Dansk Basket

Holbæk-Stenhus er et skridt tættere på at få en plads i Basketligaen fra næste sæson. Klubben vandt søndag grundspillet i 1. division Øst.

Basketligaen

1. divisionsholdet Holbæk/Stenhus drømmer om at træde ind i Basketligaen, og klubben har derfor besluttet sig for at ansøge om at blive et ligahold...

Basketligaen

Johs Andersen, cheftræner for Brønshøj Dragons og assistenttræner for theView Copenhagen, har landet et job som 1. assistenttræner for Norrköping Dolphins, der vandt det...

Aalborg Vikings

Aalborg Vikings har haft stor succes i Første Division de sidste to år, og nu har de så ambitioner om at vende tilbage til...