fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Hørsholm slog SISU efter gyser – Zarko Jukic mener at niveauet i forsvaret skal hæves

Hørsholm 79ers fik onsdag aften deres første sejr efter 5 kampe. En forløsende sejr der gik ud over SISU, og som samtidigt betyder en endnu tættere stilling på tabellen! 

Hørsholm 79'ers - Zarko Jukic - Thorbjørn Wangen

Med Hørsholms sejr over SISU bliver det nu endnu tættere på tabellen, idet nordsjællænderne med ders 18 point nu kun er 2 point bag SISU der har 20 point. Lige i hælene er desuden Aalborg Vikings med 16 point. Foran SISU ligger nu Team FOG Næstved der også har 20 point, og som mere og mere ligner et hold der kunne snuppe femte pladsen i ligaen.

Det var livsvigtige point Hørsholm fik sat på kontoen onsdag aften mod SISU i forhold til slutspilspladserne. Zarko Jukic er fuldstændig enig, efter en sejr der kom i de døende minutter af kampen.

– Det er en sejr som vi har haft brug for, specielt efter vi har tabt de seneste 5 som du selv nævner, det skaber også lidt luft mellem os og nederste del af tabellen, fortæller Zarko Jukic til Fullcourt efter kampen og fortsætter.

– Det giver selvfølgelig lidt af et boost når vi går ind til kampen mod Horsens på lørdag, men jeg synes ikke problemet for os har været det mentale men mere det fysiske(skader) i de seneste par kampe.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Læs også: Vanvittig buzzer beater sikrer BMI 6. sejr i træk

Kampen mod SISU var endnu en af de mange tætte kampe Hørsholm har spillet for tiden. I dag er de dog langt bedre til at eksekvere gameplanen fortæller Zarko Jukic.

– Jeg synes at vores forsvar i den her kamp var bedre end det har været de seneste par kampe, vi eksekverer vores gameplan og holder rimelig godt styr på deres nøglespillere.

Nordsjællænderne har spillet mange tætte kampe, men ikke rigtigt formået at have heldet med sig, og i sidste ende lukke kampen. Den unge forward mener at blandt andet niveauet i forsvaret derfor skal hæves.

– Vi skal hæve vores niveau i forsvaret og være mere konsekvente i angrebet, det kunne også være rart hvis vi kunne holde os skadesfrie, afslutter Jukic med at fortælle til Fullcourt.

(Foto: Thorbjørn Wangen)

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Zarko Jukic skifter til CB Cornella i Spanien. Det er Jukic´ tredje ophold i Spanien i løbet af karrieren.

Internationalt

Zarko Jukic skal i den næste tid spille for svenske Nässjö Basket, som han har skrevet under på en korttidskontrakt hos.

AKS Falcon

Årets finaleserie i Kvindebasketligaen står mellem AKS Falcon og SISU, der slog henholdsvis BMS Herlev og BK Amager ud.

AKS Falcon

SISU Basketball fik ikke et ben til jorden, da de på udebane søndag blev kørt over af de nykronede pokalmestre AKS Falcon med cifrene...

Nyhedsoversigt

Det står nu klart, at årets pokalfinale er mellem AKS Falcon og BMS Herlev. Sidstnævnte hold sikrede deres billet til pokalfinalen med en flot...

BK Amager

Ena Višo endte for anden gang i træk med en triple-double i en spændende kamp mod SISU, som Amager vandt stort med cifrene 80-57.

Aabyhøj IF

Grundet Covid-19-udbrud er weekendens to kampe i Kvindebasketligaen blevet udsat.

Aabyhøj IF

Sæsonen i Kvindebasketligaen er i fuld gang, og debutanterne AKS Falcon har fået en god start på tilværelsen i den bedste danske række. AKS...