fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears henter dansk stortalent i SISU

Bakken Bears bliver et dansk stortalent rigere, idet de tirsdag har offentliggjort 16-årige Frederik Drejer Erichsen som ny spiller.

Foto: fiba.basketball

Et flot U16 EM efterfulgt af flotte præstationer til ungdommens Euroleague kan gøre dig til et varmt navn på rygtebørsen.

Det må det 16-årige danske talent Frederik Drejer Erichsen sande.

Flere europæiske topklubben bankede på døren, men tirsdag oplyser de forsvarende danske mestre, Bakken Bears, i en pressemeddelelse, at de har gaflet det danske stjerneskud hos Gentofte-holdet SISU Basketball.

“At valget er faldet på Bakken Bears og Bears Academy, indikerer at vi matcher de sportslige setups fra de store klubber, der har vist interesse, og kombinerer det med et sundt dansk ungdomsmiljø. Her har Bears Academy opbygget en attraktiv kultur for unge talenter, hvor man knokler og trives på samme tid,” siger Thomas Hemmingsen, cheftræner for Bears Acacemy, i pressemeddelelsen.

Hos Bears kommer Drejer Erichsen til at spille på dobbeltlicens, hvilket gør det muligt for ham at spille for både Bakken Bears og Bears Academy.

“Frederik er en talentfuld guard, der bliver yngste mand i Bears-truppen. Han er allerede en spændende spiller med en eksplosiv fysik, et godt overblik, et alsidigt skillset og en kompetitiv mentalitet, krydret med lidt kant. Men der skal naturligvis bygges på og optimeres på alle parametre. Hvor hurtigt han kan bidrage for Bears, vil tiden vise,” siger Bakken Bears-Anders Sommer.

Flot sæson

Frederik Drejer Erichsen har haft en flot sæson, hvor han blandt andet udmærkede sig i ungdommens Euroleague, Adidas Next Generation Tournament.

Adidas Next Generation Tournament, der er organiseret af EuroLeague, er en turnering for de bedste U18-hold i Europa.

Den unge dansker gjorde en særdeles god figur, hvor han leverede 15 point og fire rebounds mod U18 Panathinaikos Athens, mens han var topscorer i en storsejr mod det tysk storhold Bayern München med 16 point.

Drejer Erichsen var desuden med til at vinde de Nordiske Mesterskaber med det danske U18-herrelandshold i starten af juli-måned. Det kan du læse mere om her.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Værløse Blue Hawks-profilen Adam Heede-Andersen er rejst med det danske landshold til Finland som erstatning for Darko Jukic og kan dermed potentielt få sin...

Eurobasket

Den unge Bakken Bears-spiller Gustav Knudsen imponerede, da Danmark fredag besejrede Georgien. Vi fangede ham til et interview efter kampen.

Basketligaen

Kampen om placeringerne i top seks er blevet afgjort. Det blev Værløse Blue Hawks, der sikrede den sidste plads. Det gjorde de efter sejren...

Basketligaen

Den regulære sæson blev afsluttet med at brag, da de to tophold Bakken Bears og Team FOG Næstved mødte hinanden.

Basketligaen

Sidste runde af Svendborgs grundspil sluttede med en flot sejr over BK Amager. Kaninerne, som havde deres nye spiller med, vandt kampen med 94-123.

Basketligaen

Der var ingen slinger i valsen, da Værløse Blue Hawks trådte et skridt nemmere pladsen i Playoff A. De besejrede Holbæk-Stenhus med 99-80.

Bakken Bears

Bakken Bears skal i kvartfinalen i ENBL møde Serios Group Newcastle Eagles. Bakken Bears er grundet deres andenplads i gruppespillet tildelt den fordel, at...

Bakken Bears

Bakken Bears begrænsede Landstede Hammers til lave 56 point, men alligevel måtte de gå tomhændet fra tirsdagens European North Basketball League-brag.