fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Dansk stortalent fik flot debut i ungdommens Euroleague

Den danske ungdomslandsholdsspiller Frederik Drejer Erichsen fik vist sig godt frem, da Adidas Next Generation Tournament fredag blev skudt igang. Danskerens mandskab indledte turneringen med en sejr mod U18 Panathinaikos Athens på 76-91.

Foto: fiba.basketball

Fredag eftermiddag debuterede den 16-årige dansker Frederik Drejer Erichsen i Adidas Next Generation Tournament, også kendt som ungdommens Euroleague, da hans hold U18 Next Generation Team München tørnede sammen med græske U18 Panathinaikos Athens.

Adidas Next Generation Tournament er en turnering, der er organiseret af EuroLeague, for de bedste U18-hold i Europa.

Fullcourt.dk fangede hovedpersonen til et interview forud for debuten i turneringen. Du kan læse den artikel lige her, hvor Erichsen fortæller om hele forløbet frem mod deltagelsen i turneringen.

Danskerens mandskab var bedst over 40 minutter og besejrede de unge talenter fra den græske hovedstad, Athen, med 76-91. Frederik Drejer Erichsen fik sig en mindeværdig debut, hvor han leverede 15 point og fire rebounds.

De 15 point gjorde ham til kampens tredjemest scorende spiller kun overgået af holdkammeraten Illan Pietrus og Panathinaikos´ Alexandros Samontourov, der begge satte 23 point på tavlen.

Artiklen fortsætter under opslaget

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Overtime Europe (@overtimeeur)

Drejer Erichsen, der til dagligt spiller for SISU Basketball, spillede en flot kamp, hvor han skød høje procenter, traf gode beslutninger og var sikkerheden selv fra straffekastlinjen med fem ramte på fem forsøg, alt imens at den 205 centimeter høje guldfugl formåede at begrænse diverse fejl til et absolut minimum.

SISU-stortalentet, der var en del af Münchens startopstilling, fik 24 minutter på gulvet, næstflest af alle på hans hold, og endte kampen med nul turnovers.

I fredagens anden kamp i gruppe B sejrede U18 Zalgiris Kaunas mod hjemmeholdet U18 FC Bayern München med 68-82.

Næste kamp for Drejer Erichsen og co. er lørdag kl. 9.00, hvor modstanderen hedder U18 Zalgiris Kaunas. Senere lørdag, kl.19.00, har de endnu en kamp på programmet, hvor U18 FC Bayern München venter.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Stilling Basketligaen

# Hold KS P
1 Bakken Bears 17 28
2 Team FOG Naestved 18 28
3 Randers 17 28
4 Horsens 18 28
5 Herlev Wolfpack 18 22
6 Svendborg 18 18
7 Bears Academy 19 14
8 Copenhagen 19 12
9 Vaerlose 18 10
10 Amager 18 8
11 Holbaek 18 2

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Sebastian Åris tvang kampen i overtid, da Kometa Kaposvári havde brug for fem ekstra minutter til at besejre Naturtex-SZTE-Szedeak i den bedste ungarske række.

Dansk Basket

Østrigske Kufstein Towers har fået tilgang af den 29-årige dansker Lau Christensen, der har underskrevet en aftale for resten af indeværende sæson. Christensen spillede...

Internationalt

De to danske stortalenter Alberte Rimdal og Frida Formann har fundet vej til en ny WNBA mock draft, og det vækker optimisme for en...

Internationalt

Jonas Zohore var i hopla, da BC Siauliai onsdag krydsede klinger med polske Zielona Gora. Polakkerne hentede en snæver sejr på 78-73.

Bakken Bears

DeVaughn Akoon-Purcell, der har en fortid i Danmark hos Bakken Bears, spiller resten af indeværende sæson i Rusland hos Lokomotiv Kuban.

FIBA World Cup

Victor Wembanyama trækker igen den franske landsholdstrøje over hovedet, når Les Bleus i næste måned møder Tjekkiet og Litauen i VM-kvalifikationen.

EuroLeague

Den danske ungdomslandsholdsspiller Frederik Drejer Erichsen spillede endnu en god kamp, da Adidas Next Generation Tournament lørdag fortsatte. Danskerens mandskab sluttede gruppespillet med en...

EuroLeague

I weekenden skal Europas største talenter i aktion til Adidas Next Generation Tournament i München, Tyskland, og Danmark er repræsenteret i form af SISU...